Jeugdwerk 2016-2017

Er is in Oostvoorne een bloeiend Jeugdwerk.
Er zijn enkele jeugdclubs en een tienerclub
Het geheel wordt gecoördineerd door het jeugdoverleg.
Het bestuur van het jeugdoverleg bestaat o.a. uit 3 personen, te weten een voorzitter, een secretaris en een penningmeester.
Zij worden aangevuld door enkele afgevaardigden van de clubs. Zij vergaderen ongeveer 6 keer per jaar.

CJO clubs
De clubs zijn bedoeld voor kinderen van groep 4 t/m 7 van de basisschool.
Tijdens de bijeenkomsten van de clubs wordt er geknutseld en worden er spelletjes gedaan.
Deze middagen en avonden worden voorbereid door een groep enthousiaste leiding.
Naast de circa 6 bijeenkomsten per club, worden er ook gezamenlijke activiteiten georganiseerd. Ieder clubseizoen begint in september met de startmiddag van het jeugdwerk. Verder is er nog de CJO-disco, een jeugddienst en het seizoen eindigt in april met de slotactiviteit, sinds jaar en dag met zijn allen zwemmen.

Tienerclub
De tienerclub heeft eens in de 3 weken op zondagmiddag club van 15:00 tot 17:00 uur.

De leiding bestaat uit 4 personen (Marjolein, Gitta, Saskia en Bart). De club is voor de leeftijd van 11 t/m 14 jaar en bestaat nu uit circa 25 tieners.
De middagen bestaan uit een gedeelte vrije invulling (bijkletsen) en een gedeelte programma. Iedere keer anders en samen met de tieners wordt er nagedacht over activiteiten.

Dorpskerk
datum en tijdstip 30-04-2017 om 09:30 uur