Jeugdwerk

Natuurlijk vinden we activiteiten voor onze jeugd erg belangrijk. Tijdens de kerkdiensten is er kinderkerk voor de kinderen van de basisschool. Klik hier voor meer informatie

Ook buiten de kerkdienst zijn er activiteiten voor jeugd. Regelmatig zijn er activiteiten voor de leeftijd van de basisschool. We richten ons hierbij op de kinderen van de kinderkerk maar andere kinderen zijn natuurlijk welkom. Voorbeelden van activiteiten zijn:
 Startweekend, bijzondere activiteiten rondom verschillende feestdagen en een gezellige slotactiviteit

Voor de middelbare schoolleeftijd hebben we de tienerkerk. De tienerkerk vindt gelijktijdig plaats met de normale kerkdienst maar wordt op de zolder gehouden. Klik hier voor meer informatie

Voor dezelfde leeftijdsgroep hebben we ook de tienerclub. Onder leiding van Saskia en Bart komen de tieners bij elkaar om gezellig bij te kletsen en/of een activiteit te doen. De tieners organiseren dit zoveel mogelijk zelf. De oudere tieners organiseren activiteiten voor de jongere tieners. Deze groep noemt zichzelf de kampvuurcommissie.

Dorpskerk - Hemelvaart - max. 30 kerkgangers
datum en tijdstip 13-05-2021 om 09:30 uur