De gemeente

De gemeente PGO
De gemeente
De Protestantse Gemeente Oostvoorne (PGO) is voortgekomen uit de fusie op 27 november 2005 van de Nederlands Hervormde Gemeente en de Gereformeerde Kerk van Oostvoorne.

Net als het dorp Oostvoorne is de PGO een bonte schakering van mensen, als kerkelijke gemeente aangesloten bij de Protestantse Kerken van Nederland (PKN).

De Protestantse Gemeente Oostvoorne (PGO) biedt haar gemeenteleden en overige bewoners van de regio een ontmoetingsplaats voor bezinning op levensvragen en van activiteiten gericht op bevordering van de leefbaarheid van onze omgeving. Verrijkend is het om ons te realiseren dat het Griekse woord oikoemenè, waaraan ons woord oecumene is ontleend, letterlijk betekent: ‘de bewoonde wereld’.

In ons beleidsplan 2019 - 2023 vind u veel meer over onze gemeente.

Kerkdienst meekijken