Aanmelden nieuwe seizoen CJO clubs Aanmelden nieuwe seizoen CJO clubs

Hallo jongens en meisjes,

We hebben het CJO-jaar traditiegetrouw afgesloten met een heerlijk zwemfestijn met alle kinderen en tieners.
Maar hoewel het seizoen nu klaar is, is de voorbereiding voor het nieuwe seizoen alweer bezig.

Wat is ook al weer de CJO-club?

De CJO-club is een jeugdclub van de kerk voor de groepen 4 t/m 8 van de basisschool.
Van september t/m mei komen ze elke maand een keer bij elkaar voor een leuke, sociale, actieve, creatieve of sportieve activiteit.

Op CNS de Nieuwe Weg zijn de aanmeldingsformulieren al verspreid via social schools en veel kinderen hebben zich alweer aangemeld voor de CJO-club van 2019/2020.

Zit jij niet op de CNS maar wil je wel graag naar de CJO-club komen? Dan ben je natuurlijk welkom.

Meld je dan voor 17 juni 2019 aan via deze link!

Voor de ouders en ouderen hebben we ook een vraag.
Heeft u een leuke hobby, een creatief talent of kunt u een leuke activiteit organiseren voor een groep kinderen?
Stuurt u dan ook een mail naar of neem  contact op met ondergetekende.
Dan kunnen we in overleg kijken voor welke groep de activiteit geschikt is en welke dag u uit komt.
Dit alles natuurlijk met hulp van de cjo-leiding. Vorig jaar heeft groep 7 geholpen bij de kringloopwinkel.
Dit was een groot succes.

Misschien kunt u ook op deze manier uw steentje bijdragen aan het jeugdwerk en brengen we zo jeugd en kerk samen.

Ingrid Langbroek

Dorpskerk - Bevestigingsdienst ds. Marijke van Selm