Welkom in Rockanje Welkom in Rockanje

De gemeentes van Oostvoorne en Rockanje wisselen hun winterwerkprogramma  met elkaar uit. In het kort vermelden wij diverse activiteiten. Meer informatie over een aantal activiteiten www.welkomkerk-rockanje.nl  of het telefoonnummer vermeld bij de betreffende activiteit.

Het inloophuis
Elke donderdagochtend bent u vanaf 9.30 uur van harte welkom voor een kopje koffie/thee in de Welkomkerk.
Iedereen kan binnenkomen en rond Kerst en Pasen is er iets extra’s. Verder is er een snertwandeling en aan het einde van het seizoen is er een dagtrip.

Wilt u meer weten, belt u even naar Mieke Koster tel. 482802.

Maaltijden
Het is een goede gewoonte om 4 à 5 keer per jaar een maaltijd te organiseren.
Op 28 november vanaf 17.30 uur kunt u in de Welkomkerk genieten van verschillende stampotten. De kosten bedragen € 7,50 pp.

Blijft er geld over dan gaat dit naar een goed doel. Meer informatie Martha Boller, tel. 401643.

Spelletjesmiddag
Elke 2e dinsdag in het najaar en de winter om 14 uur liggen in een zaaltje van de Welkomkerk de spelletjes klaar.
Houdt u van scrabble of rummikub, weet u welkom! Mieke Koster tel. 482802.

Vrouwengespreksgroep
Elke laatste maandag van de maand wordt de vrouwengespreksgroep gehouden. Iedereen is welkom! We praten over actuele onderwerpen waar we de bijbel  en het geloof bij betrekken. Maandag 24 november kunt u óf ‘s ochtends om 10 uur óf ‘s avonds om 20 uur aanschuiven in de Molendijk 20 te Rockanje.
Meer informatie Philomène van Marion, tel. 402754.

Dorpskerk
datum en tijdstip 21-07-2019 om 09:30 uur