Voornemen tot uitbrengen van beroep Voornemen tot uitbrengen van beroep
Afgelopen maandag 25 maart heeft de Beroepingscommissie tijdens een extra ingelaste kerkenraadsvergadering een unaniem advies aan de KR van de PGO gegeven om een beroep uit te brengen op:

ds. R (Marijke) van Selm
Momenteel predikant van de PG Nieuwland (gemeente Westmaas).

De Beroepingscommissie heeft de Kerkenraad op een enthousiaste en overtuigende wijze geïnformeerd over de gevolgde procedure en de ervaringen die daarin zijn opgedaan.

De Kerkenraad heeft het advies van de Beroepscommissie UNANIEM overgenomen en daarmee besloten een beroep uit te gaan brengen op ds. Marijke van Selm.

Als gemeente wordt u vanaf heden in de gelegenheid gesteld eventuele bezwaren tegen de gevolgde procedure kenbaar te maken.
Uitdrukkelijk geldt dit slechts de gevolgde procedure en niet de keuze van de persoon waarop wij het beroep uit willen brengen.

U dient uw schriftelijke bezwaar te voorzien van naam, adres en handtekening.
In te leveren bij de scriba of via het postbusadres binnen 5 dagen na deze mededeling (uiterlijk vrijdag 5 april 12:00 uur)

Indien er geen wettige bezwaren zullen worden ingediend zal op zaterdag 6 april het beroep aan ds. R. van Selm worden overhandigd.

Dorpskerk
datum en tijdstip 21-07-2019 om 09:30 uur