Startdienst 17 september Startdienst 17 september

Startdienst 17 september - neem wat lekkers mee voor bij de koffie!

Het jaarthema van komend seizoen is ‘een open huis’. De startdienst zal ook gaan over dit thema waarbij de vrienden van een verlamde man het huis letterlijk ‘open maken’ om hun vriend bij Jezus te brengen. Voorganger is Barbara Broeren en muzikale medewerking wordt verleend door de band 4TUNE uit Sliedrecht.

In het thema ‘een open huis’ klinkt ook ‘gastvrijheid’ door. Daarom lijkt het ons leuk als iedereen die naar de dienst komt iets lekkers meeneemt voor bij de koffie.
Zelf gebakken of zelf gekocht, een hele taart, een doos koekjes of 2 gebakjes: we delen alles met elkaar en zullen proeven van elkaars lekkers.

U bent al voor 9.30 welkom in de kerk om de ochtend te beginnen met een kop koffie of thee voor de dienst.
De tieners zullen u welkom heten na de nacht doorgebracht te hebben in de kerk.

Na de dienst staat er wederom koffie en thee klaar met al dat lekkers om het startweekend feestelijk af te sluiten.

Dorpskerk
datum en tijdstip 21-07-2019 om 09:30 uur