PKN gemeenten Westvoorne sturen gezamenlijke brief

Er is namens de plaatselijke PKN-gemeenten een brief gestuurd naar de (burgerlijke) gemeente Westvoorne.
Hiermee willen de PKN-gemeenten aangeven de burgerlijke gemeente Westvoorne te steunen in het voornemen op zoek te gaan naar ruimtes waar een AZC gevestigd kan worden:

„Ook de landelijke kerk roept haar leden op om naast de vluchteling te gaan staan en vluchtelingen niet tevergeefs aan onze deur te laten kloppen.  Wij zijn er van overtuigd dat er gemeenteleden gevonden zullen worden die bereid zijn  om hun handen uit de mouwen te steken als u de ruimte gevonden heeft.”

Klik HIER om de brief te downloaden

Dorpskerk
datum en tijdstip 21-07-2019 om 09:30 uur