Orgel- en beiaardconcerten in de regio 2019

In Brielle worden reeds decennia lang in de zomermaanden orgel- en beiaardconcerten georganiseerd.  De beiaardconcerten vinden plaats op het carillon in de Catharinatoren en kunnen worden beluisterd op een luisterplaats met uitzicht op de toren.

De orgelconcerten vinden plaats in de Catharijnekerk, de Bedevaartkerk aan de Rik en – omdat Oostvoorne dit jaar voor het eerst meedoet – ook in onze Dorpskerk.

Op maandagavond vinden de beiaardconcerten en de orgelconcerten – aansluitend – plaats op de Catharijnetoren en in de Catharijnekerk, aanvang resp. om 19.00 uur (tenzij anders vermeld) en om 20.15 uur.

Op zaterdagmiddag vinden de concerten plaats òf in de Dorpskerk in Oostvoorne òf in de Bedevaartskerk òf in de Catharijnekerk, beide in Brielle, en wel om 16.00 uur.

Orgelconcerten september 2019 (maandagavond 20.15 uur):
  • 30 september: Jan Hage
Het laatste orgelconcert van dit seizoen in de Catharijnekerk in Brielle.
Aanvang 20.15 uur.

Jan Hage, organist van de Domkerk in Utrecht, heeft een gevarieerd programma samengesteld.
Met werken van J.S.Bach, Boëly, Liszt, Guilmant en een improvisatie van hemzelf.

Kerkdienst meekijken