Nieuws van het pastoraal team

Beste mensen,

De leden van het pastoraal team hebben met elkaar gesproken over het pastoraat in onze gemeente. Het team bestaat uit de predikant, twee pastoraal ouderlingen, twee pastoraal werkers en iemand speciaal voor nieuw ingekomen gemeenteleden.
Daarnaast zijn er drie dames die enkele gemeenteleden in de Leemgaarde een bezoekje brengen tijdens of na hun verjaardag.

Het pastoraal team werkt fijn samen, helaas constateren wij iedere keer weer dat er meer, soms heel veel meer, aandacht nodig is voor u als gemeentelid.
We vinden het jammer dat we soms pas achteraf horen dat iemand graag contact had willen hebben met één van ons; Bel ons....graag zelfs.
En kijk als gemeentelid om naar iemand anders. Dat wordt vaak al gedaan, en dat is heel fijn. Onderling pastoraat is de hoeksteen van de gemeente.

De visienota kunt u lezen via DEZE LINK.

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties dan horen we die graag.

Een hartelijke groet namens de leden van het pastoraal team.
Liesbeth van Wijnen

Kerkdienst meekijken