Nieuwe ambtsdragers 2016

Mede door het tussentijds aftreden van een tweetal kerkenraadsleden zijn er in de kerkenraad enkele vacatures.
Daarnaast treedt in oktober 2016 een aantal kerkenraadsleden af, onder meer omdat hun termijn er op zit.
Omdat dan het aantal vacatures danig oploopt dreigt het -dat zal duidelijk zijn- steeds moeilijker te worden om als kerkenraad te kunnen functioneren.
De noodzakelijke werkzaamheden moeten door steeds minder kerkenraadsleden worden verricht en dat legt een -bijkans onaanvaardbaredruk op hen.

Tevens is de kerkenraad op zoek naar een voorzitter (preses) en een secretaris (scriba) die kerkenraadslid moeten zijn.
Daarom vraagt de kerkenraad dringend aan de belijdende leden van de PGO, de doopleden van 18 jaar en ouder, alsmede de gastleden om aanbevelingen te doen voor deze ambten.

Tot en met 30 mei 2016 kunt u aangeven wie u voor genoemde ambten wilt voordragen.
Het aanbevelingsformulier is beschikbaar in de kerk (bij de ingang) of download het formulier via deze link.

U kunt uw formulier, ondertekend en in een gesloten envelop, inleveren bij de scriba:
H. Hoedemaker
3233 ZG Oostvoorne

of deponeren in de groene brievenbus bij het mededelingenbord buiten bij het hek.
Nogmaals: laat uw kerkenraad niet in de steek!

Dorpskerk
datum en tijdstip 21-07-2019 om 09:30 uur