PGO Nieuwsbrief 2021 - BELANGRIJK NIEUWS - 18 December

BELANGRIJK NIEUWS

Net als u zijn we als PGO-kerkenraad overvallen door de afkondiging van een totale lockdown hedenavond.

Er is nog geen landelijk PKN-advies waar we ons normaal gesproken aan vasthouden. Het advies van de rijksoverheid is om zoveel mogelijk thuis te blijven. De kerkdienst in de Dorpskerk wordt morgenochtend online uitgezonden en het verzoek is dan ook om deze zoveel mogelijk vanuit uw eigen huis te volgen.

We realiseren ons, dat we via deze weg alleen die gemeenteleden bereiken die gebruik maken van deze informatievoorziening. Gemeenteleden die dit bericht niet lezen en morgen toch naar de dienst komen, zullen niet geweigerd worden. Zodra er meer duidelijkheid is over de gevolgen van deze lockdown voor toekomstige kerkdiensten komen we bij u terug met meer informatie.

Kerkenraad PGO