PGO Nieuwsbrief 2021 - 15 oktober

KERKDIENSTEN VRIJ TOEGANKELIJK
(MAX. 85 BEZOEKERS)

De kerkdiensten zijn weer vrij toegankelijk en de 1,5 meter regel hoeft niet meer te worden gehandhaafd.

Er wordt niet om een corona toegangspas (QR-code) gevraagd!
Wel houden we rekening met iets meer ruimte onderling zodat iedereen op gepaste afstand van elkaar kan blijven.
De stoelopstelling is daarop aangepast en de gastheer / gastvrouw van de desbetreffende zondag kan daarbij een adviserende rol vervullen.

Houd rekening met elkaar!

LET OP: heeft u corona 'achtige' klachten blijf dan thuis! (... dat spreekt inmiddels als vanzelf)

ZONDAG 17 OKTOBER
Voorganger is ds. Jan Wilschut
Organist: Jolanda Zwoferink

ONLINE de dienst volgen? ga naar onze site kerkoostvoorne.nl

DE BLOEMEN UIT DE KERK gaan met een hartelijke groet namens de gemeente naar: Dhr. en mw. ter Smitte, Bosweg 23

COLLECTES - Zondag 17 oktober 2021.
Collecte Kerk in Actie. Werelddiaconaat. Samen werken aan een stabiele toekomst. In het noorden van Kameroen kunnen boeren maar vier maanden per jaar zaaien en oogsten: alleen in het regenseizoen. Maar door klimaatverandering zijn de regens onvoorspelbaar geworden: soms valt er te weinig, soms juist te veel. Met steun van Kerk in Actie leert de kerk in Kameroen boeren landbouwmethoden waarmee oogst meer oplevert. Zo kunnen ze ook in droge perioden overleven. De kerk betrekt zowel christenen als moslims bij haar project. Zo stimuleert ze tegelijkertijd een vreedzame samenleving.

Naast deze collecte vragen wij ook uw aandacht voor de diaconie en kerk.
U kunt uw bijdrage overmaken naar het bekende rekeningnummer NL92 RABO 0350 2655 93 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Oostvoorne. Wilt u de datum van de zondag vermelden en of er een verdeling is tussen de genoemde doelen.
Hartelijk dank voor uw bijdrage.

KOFFIE DRINKEN NA DE DIENST
Na de dienst is het mogelijk om weer koffie en/of thee te drinken met elkaar.
Daarbij wel het verzoek om dit liefst zoveel mogelijk buiten te doen in de tuin van de kerk of bij slecht weer in de kerkzaal.

DIENST VOLGENDE WEEK - ZONDAG 24 OKTOBER
Voorganger is ds. A. Baan - Slot

DE INLOOP IS VAN START GEGAAN!
Afgelopen woensdag is de inloop gestart.
De consistorie zat vol met bezoekers die al eerder kwamen en ook met nieuwe bezoekers.
We stonden even stil bij de mensen die niet meer aanwezig kunnen zijn door overlijden of een minder wordende gezondheid. Het was gezellig, zoals vanouds.
Als u nog niet eerder geweest bent loop dan eens een keertje binnen.
U bent van harte welkom.
Iedere woensdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur. Tot dan!

>> Voor foto’s: KLIK HIER om naar de foto's op de site te gaan <<

SOLIDARITEITSKAS 2021
Onlangs zijn aan al onze leden (belijdend, doop of gast) van 18 jaar en ouder een brief óf
e-mail gestuurd met het verzoek een financiële bijdrage te geven voor de Solidariteitskas.
Heeft u een e-mailadres en heeft u toch geen mailtje ontvangen, dan kan het zijn dat het juiste
e-mailadres niet bij ons bekend is.
Heeft u de brief ontvangen en bent u in het bezit zijn van een e-mailadres, dan vragen wij u dit met ons te delen.
In beide gevallen graag een mailtje sturen naar ba@kerkoostvoorne.nl en het wordt in onze administratie verwerkt.

Onze PGO heeft het predicaat “Groene-Kerk”.
Dit betekent dat wij meewerken aan een schonere wereld voor onze kinderen en voor ons zelf. Door minder papier te gebruiken redden we een heel klein boompje.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw reactie.
Peter Eggink

zaterdag Mevr. R. Prins
Dhr. L. Jongejan
Dhr. M.N.A. Littooij

ALLEMAAL VAN HARTE GEFELICITEERD!

********************************************************************************
DIRECT NAAR:
Website PGO