PGO Nieuwsbrief 2021 - 23 juli

DIENST ZONDAG 25 JULI
Voorganger: ds. Albi Baan - Slot uit Spijkenisse
Organist: Aart v.d. Gronden

ONLINE de dienst volgen kan ook: ga naar onze site kerkoostvoorne.nl

AANMELDEN IS NIET MEER NODIG
Conform het advies van de landelijke kerk heeft de kerkenraad besloten gemeentezang in de dienst weer onverkort in te voeren. De mondkapjesplicht vervalt en ook het vooraf aanmelden is niet meer nodig.
Als kerkenraad zijn we blij en dankbaar dat we deze stappen hebben kunnen nemen. De 1,5 meter afstandsregel blijft natuurlijk nog wel gelden. Dus de stoelindeling blijft zoals hij was. Voorlopig wordt er ook nog geen collectezak doorgeven.

U bent van harte welkom als u:
- geen symptomen heeft als koorts, hoesten en niezen die ook maar enigszins kunnen wijzen op een mogelijke besmetting met corona
- de afgelopen 10 dagen geen contact gehad heeft met mensen die met cornona besmet waren.

DE BLOEMEN UIT DE KERK gaan met een hartelijke groet namens de gemeente naar: Mw. Lilly Eikelhof, zij verblijft momenteel in de Vier Ambachten te Spijkenisse.

DE REEP VAN DE WEEK gaat deze week naar Lars Ouwendijk

COLLECTES
Zondag 25 juli 2021 collecteren we voor Vrienden van De Hoop:
De Hoop helpt mensen op weg naar een nieuw leven. Mensen die niet meer weten hoe ze verder moeten, door verslaving of psychische problemen, krijgen uitzicht op een nieuw bestaan. Naast alle professionele hulp is er bijvoorbeeld ook zicht op een werkervaringsplaats voor de cliënten. Hier bouwen zij weer een goed dagritme op én wordt de afstand tot een baan na de behandeling minder groot.

Ook vragen we een bijdrage voor de diaconie en de kerk.
U kunt uw bijdrage overmaken naar het bekende rekeningnummer NL92 RABO 0350 2655 93 tnv Diaconie Protestantse Gemeente Oostvoorne. Wilt u de datum van de zondag vermelden en of er een verdeling is tussen de genoemde doelen.
Hartelijk dank voor uw bijdrage.

KOFFIE DRINKEN NA DE DIENST
Er is weer de mogelijkheid na de dienst koffie of thee met elkaar te drinken.
Daarbij wel het verzoek om dit zoveel mogelijk buiten te doen in de tuin van de kerk of in de kerkzaal en daarbij voldoende afstand te bewaren tot elkaar.

ZONDAG 1 AUGUSTUS
Voorganger is ds. Albi Baan-Slot uit Spijkenisse

ZONDAG 8 AUGUSTUS
Voorganger is ds. Helene Perfors uit Brielle

BLOG VAN EDWIN
Edwin van Leeuwen, onze kerkelijk jeugdwerker, zorgt deze week voor een nieuwe blog.
Download 'm HIER

KERK OPEN
Op zaterdagen is de kerk geopend van 11:00 tot 15:00 uur.

U bent van harte welkom om

• Een kaarsje te branden
  • In stilte te zitten
  • Gebed
  • Of gewoon weer even in de kerk te zijn.

NIEUWE RUBRIEK! JARIG DEZE WEEK:

zondag Dhr. M. Dommisse vrijdag Dhr. H.W. van Wijk
Dhr. J. Gorzeman Dhr. N. Fieggen
maandag Dhr. G.E. van Heddegem zaterdag Mevr. T. Veth - Jansen
dinsdag Mevr. J.M. Roskam - Nobel Mevr. C.M. van der Knaap - Francke
Dhr. Jan Varekamp Dhr. W. Blaas
donderdag Dhr. M. Warbout Mevr. A. van de Merwe - Bink

VAN HARTE GEFELICITEERD ALLEMAAL!

********************************************************************************
DIRECT NAAR:

Website PGO

"Houd moed...heb lief"

Het kerkblad digitaal

PGO Kerkdiensten online via kerkdienstgemist.nl

Of toch liever naar kerkomroep.nl?...dan via deze link

Facebook - KerkOostvoorne