PGO Nieuwsbrief 2021 - 29 mei

DIENST MET MAX. 30 BEZOEKERS
Aanmelden noodzakelijk, zie de instructie onderaan deze nieuwsbrief.
ONLINE de dienst volgen: ga naar onze site kerkoostvoorne.nl

ZONDAG 30 MEI
Voorganger is Anneke Klavers
Organist: Ron van Halen
Zang door een delegatie van de cantorij o.l.v. Elly Bakker samen met Barend van Zijll.

DE BLOEMEN UIT DE KERK gaan met een hartelijke groet namens de gemeente naar:
Aad Quak, Nieuweweg 11 en naar Mieke Koster, Hoogvlietlaan 14E Rockanje

DE REEP VAN DE WEEK gaat deze week naar Jory Verdoorn.

COLLECTES - PROTESTANTSE KERK. JONG PROTESTANT – JOP
Jong in Actie: kennismaken met diaconaat. Jongeren en diaconaat: een mooie combinatie! Met Jong in Actie, een samenwerkingsproject van Jong Protestant en Kerk in Actie, maken jongeren kennis met een diaconaal project en gaan ze zelf ook diaconaal aan de slag. Ze ontdekken dat de wereld groter is dan hun eigen leven, dat zij op veel plekken van betekenis kunnen zijn en hoe verrijkend dat is. Het project geeft gemeenten handvatten voor hoe ze jongeren en diaconaat structureel kunnen verbinden.

Ook vragen we een bijdrage voor de diaconie en de kerk.
U kunt uw bijdrage overmaken naar het bekende rekeningnummer NL92 RABO 0350 2655 93 tnv Diaconie Protestantse Gemeente Oostvoorne. Wilt u de datum van de zondag vermelden en of er een verdeling is tussen de genoemde doelen.
Hartelijk dank voor uw bijdrage.

DIENSTEN DE KOMENDE WEKEN:

ZONDAG 6 JUNI - DIENST MET DE KINDEREN
Volgende week zondag 6 juni nodigen we opnieuw de kinderen en hun ouders uit voor de dienst.
Dat is twee weken na de vorige dienst met kinderen en voor die dienst konden we helaas niet alle overige aanmeldingen honoreren.
We hopen volgende week weer op te kunnen schalen naar max. 50 mensen en daarmee meer mensen de gelegenheid te kunnen geven bij de dienst met de kinderen aanwezig te zijn.

Ons plan op dit moment is om eens per maand de kinderen uit te nodigen, maar dat werd, door allerlei factoren, al de eerste dienst in juni.
Kort na de vorige dus. De volgende dienst met kinderen is pas weer in juli.
Mocht het toch zo zijn dat we die max. 30 personen nog even aan moeten houden dan hopen we,  en denken ook eigenlijk wel, dat iedereen het net zo belangrijk vindt als wij om ook voor de kinderen plaats vrij te maken in onze diensten.
Maar nog meer hopen we dat op heel korte termijn iedereen die dat wenst, gewoon weer in de dienst kan zijn.
Dan verwachten we ook weer ‘gewoon’ elke week of elke twee weken kinderkerk te organiseren. Dat zal dan pas na de zomervakantie zijn.

Vooralsnog voor volgende week: gewoon aanmelden als u erbij wil zijn, u hoort van Jan Herlaar wel of er plaats voldoende is of niet!

Nu we elkaar toch spreken: op 6 juni zal de (kinder)dienst gaan over dopen, ook al hebben we geen dopeling.
We willen u als gemeente vragen om foto’s van de doop van uzelf of uw kinderen te delen, om te vertonen tijdens de dienst.
U mag ze ondergetekende appen of mailen.
Hartelijk dank alvast!
Namens de leiding van de kinderkerk, ds. Marijke van Selm

Voorganger is ds, Marijke van Selm

ZONDAG 13 JUNI
Voorganger is ds, Marijke van Selm

KERK OPEN
Op zaterdagen is de kerk weer geopend van 11:00 tot 15:00 uur.

U bent van harte welkom om

• Een kaarsje te branden
  • In stilte te zitten
  • Gebed
  • Of gewoon weer even in de kerk te zijn.

AANMELDEN VOOR DE DIENST

e-mail:                aanmelden@kerkoostvoorne.nl
Aanmelden:
Voor de dienst van zondag: uiterlijk zaterdag 17:00 uur

Bij het aanmelden s.v.p. opgeven:
Naam, adres, telefoonnummer en aantal personen + datum van de dienst

BELANGRIJK:
Alleen aanmelden indien U of uw eventuele huisgenoten:
  • geen symptomen heeft als koorts, hoesten en niezen die ook maar enigszins kunnen wijzen op een mogelijke besmetting met corona
  • de afgelopen 10 dagen geen contact gehad heeft met mensen die met cornona besmet waren.

DIRECT NAAR:

Website PGO

"Houd moed...heb lief"

Het kerkblad digitaal

PGO Kerkdiensten online via kerkdienstgemist.nl

Of toch liever naar kerkomroep.nl?...dan via deze link

Facebook - KerkOostvoorne

Dorpskerk
datum en tijdstip 21-08-2022 om 09:30 uur

Kerkdienst meekijken

meevieren of terugkijken

Collectegeld overmaken?