PGO EXTRA Nieuwsbrief 2021 - Happy Stones

Happy-stones op Valentijnsdag

Heeft u er al een keer een gevonden, een happy stone?
Een mooi versierde steen die door iemand is neergelegd om iemand blij te maken?
In Oostvoorne liggen er een aantal en sommige mensen hebben er zelfs een voor hun deur of in hun brievenbus gevonden.

De kinderen van de kinderkerk hebben op 14 februari (valentijnsdag)  een online-kinderkerk via teams gehad. Dominee Marijke vertelde eerst een mooi verhaal over een soepsteen en daarna gingen alle kinderen thuis aan de slag met het versieren van de stenen.
De stenen zijn echt prachtig geworden.
De kinderen hebben één steen zo maar op een plekje in Oostvoorne neer gelegd. En één steen hebben ze bij iemand op de stoep/in de tuin gelegd of zelfs door de brievenbus gedaan. Heeft u een steen in uw tuin/in uw brievenbus gevonden? Dan hopen we dat deze steen u een lach op uw gezicht heeft bezorgd. Heeft u zo maar ergens in Oostvoorne een steen gevonden dan heeft u vast ook een geluksmomentje gehad.
U mag de steen laten liggen. Maar u mag hem ook gewoon pakken, meenemen en misschien wel doorgeven aan iemand die u ook een geluksmomentje wil geven.
Het was weer een leuke kinderkerk. En ondanks alle beperkingen zijn de kinderen van de kinderkerk actiever dan ooit!

We hopen snel weer bij elkaar in de kerk te mogen komen.
Maar tot die tijd blijven de kinderen op een andere manier verbonden.

De kinderkerkleiding.

Klik HIER om DIRECT naar de foto's te gaan.

**************************************************************************

DIRECT NAAR:

Website PGO

"Houdt moed...heb lief"

Het kerkblad digitaal

PGO Kerkdiensten online via kerkdienstgemist.nl

Of toch liever naar kerkomroep.nl?...dan via deze link

Facebook - KerkOostvoorne