PGO Nieuwsbrief 2020 - 6 november

DIENST ZONDAG 8 NOVEMBER - Dienst van Schrift en Tafel
Voorganger is ds. Marijke van Selm en Jolanda Zwoferink is de organist.
Er is geen gemeentezang maar de liederen worden door enkele leden van de cantorij o.l.v. Elly Bakker gezongen.
Aanvang dienst: 10:00 uur
Voor aanmelden zie de aanmeld procedure onderaan deze nieuwsbrief.

U kunt de dienst ook volgen via internet

BIJ DE DIENST VAN SCHRIFT EN TAFEL
Om aan de voorwaarden van de PKN met betrekking tot Corona te voldoen, wordt weer - net als op 6 september – door de diakenen voor iedere deelnemer een eigen bordje met een stukje brood en een bekertje wijn/druivensap klaargemaakt.
Het geheel wordt afgedekt met een servetje en staat al bij binnenkomst klaar voor of naast uw stoel.
Het spreekt vanzelf, dat bij het innemen van de plaatsen enige voorzichtigheid in acht moet worden genomen.
Op deze manier kan de gemeente tijdens de viering dus gewoon op haar plaats blijven zitten en hopen we de nodige hygiëne te kunnen waarborgen.
Namens de Diaconie, Els van den Berg

COLLECTE ZONDAG 8 NOVEMBER 2020.
De Avondmaalscollecte is bestemd voor de Hartelborgt.
Voor de jongeren in de jeugdgevangenis de Hartelborgt in Spijkenisse blijft het een spannende tijd.
De jongeren vinden steun om samen met de geestelijk verzorger, soms met een groepje maar soms ook alleen met de geestelijk verzorger, in het Stiltecentrum te zijn. Het Stiltecentrum is verouderd en er wordt gewerkt aan een opknapbeurt.
Met de Avondmaalscollecte helpen we mee dit te realiseren.
Naast deze collecte vragen wij ook uw aandacht voor de collecte van onze eigen kerk en het pastoraat.
Er gaat nog geen collectezak rond, maar bij de uitgang staat een mandje voor uw gift.

U kunt natuurlijk ook een bijdrage overmaken naar rekeningnummer
NL92 RABO 0350 2655 93 tnv Diaconie Protestantse Gemeente Oostvoorne.
Wilt u de datum van de zondag vermelden bij uw overschrijving en of er een verdeling is tussen de genoemde doelen.
Hartelijk dank voor uw bijdrage.

DE BLOEMEN UIT DE KERK - gaan met een hartelijke groet namens de gemeente naar: mw. Mimi Witter, Duinlaan 28 A

DIENST ZONDAG 15 DECEMBER – NAJAARSZENDINGSDIENST
Voorganger is ds. Helene Perfors en Jolanda Zwoferink is de organist.
De dienst begint om 10:00 uur
Wilt u deze dienst bijwonen? Meld u dan tijdig aan.

LEEF TOE NAAR KERST, FEEST VAN LICHT
Vraag een gratis adventskalender aan!https://www.protestantsekerk.nl/data/1604509880/images/news/normal2227.jpg

Geef licht, het goede leven met elkaar delen! Dat is het thema van de adventskalender 2020.
Met advent leven we toe naar de geboorte van Jezus. God gaf ons licht in het donker.
De adventskalender brengt u iedere dag een stapje dichter bij Kerst.
U ontdekt 25 dagen lang wat de Bijbel ons wil vertellen over het leven in Gods licht. Vraag de kalender nu gratis aan!

De adventskalender daagt u uit hoopvol toe te leven naar Kerst. ´Het goede leven met elkaar delen´ is de rode draad door alle dagen van de kalender. Voor iedere dag is er een Bijbeltekst met vraag om over na te denken of juist een oproep om zelf aan de slag te gaan, afgewisseld met een recept, gedicht, lied of quote.

KLIK HIER om het inkijkexemplaar te downloaden

U kunt een gratis exemplaar van de adventskalender 2020 aanvragen via: petrus.protestantsekerk.nl/adventskalender

Of ga naar onze website

Als u niet in het bezit bent van een computer kunt u een gratis exemplaar vragen bij iemand van het pastorale team.
De kalenders komen in de loop van november beschikbaar.

AANMELDEN VOOR DE DIENST
e-mail:                aanmelden@kerkoostvoorne.nl
Aanmelden s.v.p. uiterlijk zaterdag vóór de desbetreffende zondagse kerkdienst 15:00 uur

Bij het aanmelden s.v.p. opgeven:
Naam, adres, telefoonnummer en aantal personen + datum van de dienst

**************************************************************************

Alleen aanmelden indien U of uw eventuele huisgenoten:
  • geen symptomen heeft als koorts, hoesten en niezen die ook maar enigszins kunnen wijzen op een mogelijke besmetting met corona
  • de afgelopen 2 weken geen contact gehad heeft met mensen die met cornona besmet waren.

VOLGEN VAN DE KERKDIENST VIA INTERNET
U kunt de dienst ook volgen of terugkijken via internet, de instructie staat op onze site - kerkoostvoorne.nl of: ga naar kerkdienstgemist.nl > bij zoek kerk vult u in: oostvoorne.
Klik op > naar kerk en de diensten verschijnen in beeld die zijn opgenomen en bovenaan staat de dienst die eventueel live is.

DIRECT NAAR:

Website PGO

Het kerkblad digitaal (september 2020)

PGO Kerkdiensten online via kerkdienstgemist.nl

Of toch liever naar kerkomroep.nl?...dan via deze link

Facebook - KerkOostvoorne