PGO Nieuwsbrief 2020 - 18 september
STARTDIENST ZONDAG 20 SEPTEMBER
Voorganger is ds. Marijke van Selm, met de band 4TUNE
Aanmelden is noodzakelijk

We hebben inmiddels al veel aanmeldingen ontvangen!
Er is echter op dit moment (vrijdag 18/9 21:00 uur) nog plaats voor ca. 6 personen

AANMELDEN kan nog tot uiterlijk zaterdag 19/9 12:00 uur

E-mail: aanmelden@kerkoostvoorne.nl
  predikant@kerkoostvoorne.nl

LET OP!: Kom alleen naar de kerk indien u corona klachtenvrij bent, de afgelopen 10 dagen geen corona heeft gehad en ook geen contact heeft gehad met mensen die met het corona virus besmet waren.

PROGRAMMA STARTWEEKEND 19 & 20 SEPTEMBER
Zaterdagmiddag is er voor de kinderen van de kinderkerk een leuke activiteit, en ’s avonds voor de tieners.

Zondagmorgen 20 september een feestelijke dienst met de welbekende band 4Tune, interactief, en met een verrassing voor alle kinderen. Zie hierboven.

Na de dienst is er coronaproof koffie & thee.

Puzzeltocht
Aansluitend aan de dienst en de koffie is er om ca. 11:30 uur een heel leuke puzzeltocht waarbij je op zoek gaat naar twaalf Bijbelse verhalen, in en rond Oostvoorne.
Er is een fiets- en een autovariant die elk ca. 1 uur duurt zodat echt iedereen kan meedoen.
Er wordt in etappes gestart, wie niet naar de kerkdienst kan komen kan zich na de dienst bij de kerk melden om een route beschrijving in ontvangst te nemen.
Aan de puzzeltocht is een prijsvraag verbonden.

De tocht eindigt bij Vers van Voorne, waar we elkaar in alle ruimte kunnen ontmoeten, er is een broodje en een drankje, de laatste Bijbelse voorstelling, en de dominee is er ook.

We hopen echt dat jong en oud zich aanmeldt om mee te doen, ook degenen die niet naar de kerk kunnen of willen komen.
We denken dat dit een fijne en veilige manier is om toch weer eens wat samen te doen.

Aanmelden voor de puzzeltocht mag bij de dominee: predikant@kerkoostvoorne.nl
Of telefonische: 0181 - 770040 / 06 - 41664516

Zondagmiddag is er van 16:00 – 20:00 uur een twintigersevent: zin, eten en drinken.
Ben je tussen de 20-30 dan ben je, of word je bij deze, daarvoor uitgenodigd.
Uiteraard in de Dorpskerk.
Marijke van Selm

BLOEMEN UIT DE KERK
De bloemen van deze zondag gaan met een hartelijke groet namens de gemeente naar:
Mw. H. van Herk-Hoogenboom, Ligusterlaan 17

DIENST ZONDAG 27 SEPTEMBER
Voorganger is ds. Marijke van Selm, aanvang 9:30 uur

ZONDAG 4 OKTOBER - CONCERT MET BLOKFLUIT, FAGOT EN ORGEL
Na het succes in 2018 had de cantorij opnieuw een concert in de planning opgenomen: op 4 oktober aanstaande. Toen gooide corona roet in het eten en konden we niet meer zingen. Maar een feestelijk concert kunnen we altijd wel gebruiken en zeker in deze tijden! Dus niet getreurd, fluks aan de slag gegaan en het concert omgetoverd tot een heel bijzonder instrumentaal concert met toch een stevige link naar de PGO en zeker de cantorij.

Onze eigen cantrix en blokfluitiste Elly Bakker en onze voormalig organist Sander van den Houten zullen concerteren samen met fagottist Ab Weegenaar. Een mooie combinatie die zeker goed zal klinken in onze Dorpskerk.

Op het programma staan werken van Vivaldi, Telemann, Bach en Händel. Zowel de blokfluit als de fagot zullen solistisch te beluisteren zijn, maar vooral leuk is dat Vivaldi en Telemann concerten geschreven hebben waarin béide instrumenten als solist optreden.

Datum: 4 oktober 2020, Aanvang: 16.00 uur
Toegang gratis, collecte bij de uitgang

Let op!
In verband met Covid-19 kunnen maximaal 50 personen in de kerk worden toegelaten. U wordt verzocht zich van tevoren per e-mail aan te melden op concert@kerkoostvoorne.nl onder vermelding van uw naam, uw telefoonnummer en aantal personen. Maximaal 2 reserveringen per aanmelding.

Wanneer u of uw huisgenoten tegen of op 4 oktober van het concert verschijnselen ontwikkelen die kunnen duiden op Covid-19 mogen wij u niet toelaten. Wilt u zich dan zo mogelijk vroegtijdig afmelden, dan komt uw plaats nog beschikbaar voor iemand anders.

ENQUETE COLLECTE MBV SMARTPHONE
Sinds het begin van de Corona-crisis kunt u uw collectebijdragen overmaken naar het rekeningnummer van de diaconie.
Het lijkt erop dat we deze manier van collecteren voorlopig nog moeten blijven gebruiken.
Daarom zoekt de diaconie naar manieren waarop U makkelijker en sneller een bedrag kunt overmaken voor het collectedoel.
Daarvoor zijn verschillende mogelijkheden, die allemaal gebruik maken van een app op de smartphone.

Om een idee te krijgen of zoiets geschikt is voor onze gemeente, willen wij graag het volgende van U weten:

Naam:………………………………………………………………………

Heeft U een smartphone?                JA  / NEE

Zou U uw smartphone willen gebruiken om geld over te maken
voor een collectedoel?                     JA / NEE

Graag deze mail invullen en terugsturen naar: enquete@kerkoostvoorne.nl

Of download het formulier, print het uit en vul het in.
Doe het na de dienst op 13, 20 en 27 september in de speciale doos bij de uitgang van de kerk.

Per post toesturen mag ook:
Diaconie PGO
3233 ZG Oostvoorne.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.
De diaconie

VOLGEN VAN DE KERKDIENST VIA INTERNET
U kunt de dienst ook volgen of terugkijken via internet, de instructie staat op onze site - kerkoostvoorne.nl of: ga naar kerkdienstgemist.nl > bij zoek kerk vult u in: oostvoorne.
Klik op > naar kerk en de diensten verschijnen in beeld die zijn opgenomen en bovenaan staat de dienst die eventueel live is.

**************************************************************************

DIRECT NAAR:

Website PGO

Het kerkblad digitaal (september 2020)

PGO Kerkdiensten online via kerkdienstgemist.nl

Of toch liever naar kerkomroep.nl?...dan via deze link

Facebook - KerkOostvoorne