PGO Extra Nieuwsbrief 2020 - AANMELDEN DIENST 30/8

EXTRA MEDEDELING
VOOR DE DIENST VAN ZONDAG 30 AUGUSTUS

AANMELDEN NIET VERPLICHT.....
MAAR DIT KEER EIGENLIJK WEL BETER!

VAKANTIE VOORBIJ
De vakanties zijn bijna voorbij dat kunnen we ook in de kerk merken. Ds. Marijke is vorige week weer begonnen en a.s. zondag is er ook weer kinderkerk.
Edwin van Leeuwen is zondag aanwezig, hij wordt de nieuwe kerkelijk jeugdwerker en wordt in de dienst van zondag aan de gemeente voorgesteld.

WE VERWACHTEN DAT ER ZONDAG WEER WAT MEER MENSEN NAAR DE KERK ZULLEN KOMEN
Het verplicht aanmelden is gelukkig niet meer aan de orde maar voor komende zondag zou het voor de organisatie wel fijn zijn als u ons vooraf op de hoogte wil brengen indien u van plan bent naar de kerk te komen. Zoals u weet bedraagt het maximumaantal mensen wat we tijdens een dienst toe kunnen laten 50 (excl. organisatie) en vanwege een verwachte grotere opkomst vragen wij u om ons per mail of telefonisch op de hoogte te stellen als u van plan bent te komen en daarbij ook op te geven met hoeveel personen u wil komen.

Door ons vooraf op de hoogte te stellen hopen we te voorkomen dat mensen uit voorzorg thuis zullen blijven en dat het niet noodzakelijk zal zijn om mensen vlak voor het begin van de dienst terug te moeten sturen. We hopen dat, mócht dat moment zich tóch voordoen er begrip zal zijn voor de te nemen maatregel, hoe vervelend we het ook vinden.

AANMELDEN
Graag doorgeven uiterlijk zaterdag 29/8 18:00 uur.
E-mail:         aanmelden@kerkoostvoorne.nl
Telefoon       0181 - 48 49 57
Mobiel:         06 - 30 74 37 08 (beiden Jan Herlaar)

NIEUWS KERKELIJK JEUGDWERKER