PGO Extra Nieuwsbrief 2020 - 16 augustus
NIEUWS KERKELIJK JEUGDWERKER

Per 14 september 2020 start Edwin van Leeuwen als kerkelijk jeugdwerker in onze gemeente met een aanstelling van 16 uur per week.
Edwin is 26 jaar en afkomstig uit Melissant. Hij combineert dit werk met de opleiding HBO Theologie aan de Christelijke Hogeschool Ede.

Als kerkenraad met jeugdouderling Danny Langbroek voorop zijn we blij dat we deze stap kunnen zetten. Er is een taakomschrijving gemaakt, waarmee Edwin aan de slag kan.
Hij wordt begeleid door de PKN mobiliteitspool en door ds. Marijke van Selm.
De bedoeling is dat Edwin zich voorstelt aan de gemeente in de dienst van 30 augustus.
Daarna gaat hij nog twee weken op vakantie en begint hij met zijn werk in de week voor het start weekend.

Meer informatie over hem en de verdere uitwerking van zijn taken zal in het kerkblad van september verschijnen.
De focus ligt op de kinderen, tieners en jong volwassenen.
Voor de PGO is de behoefte aan ondersteuning in deze leeftijdsgroepen groot.
Hij zal zich aansluiten bij de twintigers in onze gemeente, waar een mooie beweging aan het ontstaan is onze gemeente.
Om ervaring op te doen tijdens zijn tweejarige opleiding zal hij ook projecten doen met thema’s die relevant zijn voor de oudere generaties.

Met Edwin denken we iemand aan te kunnen stellen waarmee we een belangrijke doelgroep kunnen aanspreken in de gemeente.
Daarnaast is het een welkome aanvulling voor ds. Marijke, omdat ze zo samen het werk in onze gemeente vorm kunnen geven.

Namens de kerkenraad, Jan de Rijke

**************************************************************************

DIRECT NAAR:

Website PGO

Het kerkblad digitaal (juli / augustus 2020)

PGO Kerkdiensten online via kerkdienstgemist.nl

Of toch liever naar kerkomroep.nl?...dan via deze link

Facebook - KerkOostvoorne

Dorpskerk - Dienst van Schrift & Tafel
datum en tijdstip 30-01-2022 om 10:00 uur

Collectegeld overmaken?

Bijdrage overmaken voor de collecte? meer