PGO Nieuwsbrief 2020 - 20 juni

DIENST ZONDAG 21 JUNI
Voor wie zondag naar de dienst wil komen, er is nog voldoende ruimte in de kerk en we nodigen u van harte uit om de dienst bij te wonen.
De dienst wordt voorlopig gehouden zonder gemeentezang maar met een speciale muzikale invulling hopen wij dat op een alternatieve maar waardige wijze in te vullen.
Voorganger is ds. Pieterjan van der Wal uit Brielle.
Aart van der Gronden bespeelt orgel en piano.
De dienst begint om 9:30 uur.
We hopen op veel aanmeldingen.

Meldt u aan via:
Ds. Marijke van Selm: E-mail: predikant@kerkoostvoorne.nl
Tel.: 0181 – 770040 / 06 - 41664516
Of via Jan Herlaar: E-mail: aanmelden@kerkoostvoorne.nl

COLLECTES
De collectes zijn zondag voor de diaconie, de kerk en voor wereldvluchtelingendag (KiA).
Colombia - Opvang en hulp voor ontheemden. Enkele jaren geleden werden in Colombia vredesakkoorden getekend tussen de regering en haar grootste tegenstander, de FARC. Toch is er in grote delen van het land nog geen sprake van vrede.
Een kleine rebellengroep en ook para-militairen gaan onverminderd door met het (gewapend) intimideren van de bevolking. Hierdoor worden nog steeds mensen uit hun woonplaats of van hun land verjaagd.
Zij trekken naar de stad, waar zij in de arme volkswijken belanden. Samen met lokale partnerorganisaties helpt Kerk in Actie hen daar een nieuw bestaan op te bouwen, bijvoorbeeld met een eigen bedrijf of winkel. Ook ontvangen zij psychologische hulp voor het verwerken van hun trauma’s. Uw bijdrage voor dit speciale doel wordt bijzonder op prijs gesteld.

Ook vragen wij uw aandacht voor de collecte voor onze plaatselijke diaconie en de kerk.
U kunt uw gift overmaken naar rekeningnummer NL92 RABO 0350 2655 93 tnv Diaconie Protestantse Gemeente Oostvoorne.
Wilt u de datum van de zondag vermelden bij uw overschrijving en of er een verdeling is tussen de genoemde doelen.
Hartelijk dank voor uw bijdrage.

DIENST ZONDAG 28 JUNI
Voorganger is ds. Marijke van Selm.
De dienst begint om 9:30 uur
Graag aanmelden voor deze dienst:

VOLGEN VAN DE KERKDIENSTEN VIA INTERNET
U kunt de dienst ook volgen of terugkijken via internet, de instructie staat op onze site - kerkoostvoorne.nl of: ga naar kerkdienstgemist.nl > bij zoek kerk vult u in: oostvoorne.
Klik op > naar kerk en de diensten verschijnen in beeld die zijn opgenomen en bovenaan staat de dienst die eventueel live is.

TOELICHTING BIJ AANMELDEN BIJWONEN KERKDIENSTEN
Om de controle te houden over het aantal mensen wat naar de kerk komt en dus het aantal mensen wat we binnen in de kerk een plaats kunnen geven is er een aanmeld-systeem in het leven roepen.
We mogen voorlopig immers niet meer mensen toelaten dan de genoemde 30 personen en daarnaast willen we voorkomen dat we bij de deur mensen moeten teleurstellen omdat we de toegang moeten weigeren omdat de kerk ‘vol’ is.

Als er meer aanmeldingen zijn dan de toegestane zitplaatsen worden de mensen die zich het laatst hebben aangemeld op de lijst gezet voor de dienst van de week daarop.
Iedereen die zich aanmeldt krijgt een antwoord dus u weet tijdig of u een gereserveerde plek in de kerk heeft of dat we u willen uitnodigen voor de week daarna.

De informatie is ook te vinden zijn op onze website: www.kerkoostvoorne.nl

Alleen aanmelden indien U of uw eventuele huisgenoten:
  • geen symptomen heeft als koorts, hoesten en niezen die ook maar enigszins kunnen wijzen op een mogelijke besmetting met corona
  • de afgelopen 2 weken geen contact gehad heeft met mensen die met cornona besmet waren.

Gebruiksplan PGO Dorpskerk:
Klik HIER of ga voor informatie naar onze site

OVERIG NIEUWS / MEDEDELINGEN

**************************************************************************

DIRECT NAAR:

Website PGO

Aanmelden kerkdienst

Het kerkblad digitaal (mei/juni 2020)

PGO Kerkdiensten online via kerkdienstgemist.nl

Of toch liever naar kerkomroep.nl?...dan via deze link

Facebook - KerkOostvoorne

datum en tijdstip 09-08-2020 om 09:30 uur