PGO Nieuwsbrief 2020 - Extra nieuwsbrief 29 maart - Kerkdiensten via internet

PROBLEMEN MET AANMELDEN VOOR DIRECT MEELUISTEREN PGO KERKDIENSTEN

Van meerdere mensen kreeg ik vragen over het meeluisteren van onze kerkdiensten via internet.
De diensten worden via kerkomroep.nl uitgezonden en tevens opgenomen om later terug te kunnen luisteren.

In de nieuwsbrieven en op de homepage van onze site staan links die bij het aanklikken u direct naar de diensten van de PGO op kerkomroep.nl brengen.
Zo vindt u onderaan de nieuwsbrief standaard een aantal verwijzingen naar zaken op onze of andere sites (zie de afbeelding):

In bovenstaande afbeelding van boven naar beneden:
Een link naar de PGO website, de blog’s van ds. Marijke, het digitale kerkblad en …..zoals gezegd de online PGO kerkdiensten.

De online diensten worden dus verzorgd door Kerkomroep.nl.
Voor deze site bestaan ook apps die u op uw smart- of i-phone of tablet / I-pad kunt installeren.
Die apps zijn echt handig omdat u uw favoriete kerken op kan slaan en makkelijk terug kunt vinden.

Drukte bij het begin van de dienst
We hebben inmiddels gemerkt dat net voor aanvang van de dienst het aanmelden problemen kan opleveren.
Daarom starten we al ca. 15 minuten voor aanvang van de dienst met de opname in de hoop u meer gelegenheid te geven succesvol naar de dienst te gaan en die te starten.
Indien u wel op de site komt maar de dienst (nog) niet ziet staan kunt u door af en toe op F5 te drukken de pagina verversen in de hoop dat de dienst alsnog verschijnt.
Een reden voor dat (nog) niet verschijnen kan zijn dat de server(s) van Kerkomroep.n op dat moment druk bezet zijn.
De opnamen lopen dan weliswaar maar de dienst is helaas nog niet zichtbaar voor u en anderen.
Wacht in dat geval tot de dienst afgelopen is en luister de opname terug op een moment dat u het beste uitkomt.

Als u ondanks deze uitleg / toelichting toch nog vragen heeft geef dan even uw naam en telefoonnummer door liefst met een korte vermelding m.b.t. van uw vraag via: internetdienst@kerkoostvoorne.nl
Dan nemen we contact met u op om te kijken of we kunnen helpen.

Met een vriendelijke groet,
Jan Herlaar
Webredactie PGO

Facebook - KerkOostvoorne