PGO Nieuwsbrief 2020 - DAG VAN GEBED (18 maart)

Dagelijks is er een nieuwe blog van ds. Marijke van Selm.
Klik HIER om naar de blog-pagina te gaan

Vandaag is de Dag van Nationaal Gebed. Dit in verband met de wereldwijde uitbraak van het coronavirus.

Als afsluiting van deze dag zullen in het gehele land na een oproep van De Raad van Kerken de klokken luiden van 19:00 -19:15u, om in deze tijd van onzekerheid een boodschap van bemoediging, hoop en troost te verspreiden.

Als Protestantse Gemeente Oostvoorne geven we gehoor aan deze oproep en is er een eenvoudige gebedsdienst.
  • Van 19:00u - 19:15u zullen de klokken luiden.
  • Vanaf 19:15u is er een eenvoudige gebedsdienst, vormgegeven door ds. Marijke van Selm en pianist Jaco Schipper. Deze viering (zonder verdere deelnemers) zal via internet te beluisteren zijn. KLIK HIER om direct naar kerkomroep PGO te gaan

Facebook - KerkOostvoorne

**************************************************************************

DIRECT NAAR:

Website PGO

Marijke's blog (18-3-'20)

Het kerkblad digitaal (maart 2020)

PGO Kerkdiensten online via kerkonline.nl