PGO Nieuwsbrief 2020 - Extra nieuwsbrief - DAG VAN GEBED (18 maart)

Op woensdag 18 maart organiseren MissieNederland, de Raad van Kerken in Nederland, de Evangelische Omroep, Groot Nieuws Radio en de ChristenUnie een Dag van Nationaal Gebed. Dit in verband met de wereldwijde uitbraak van het coronavirus. Met deze dag willen de organisaties mensen de kans geven om in gebed hun zorgen en ongerustheid neer te leggen bij God en zegen te vragen voor het werk van ieder die in deze onzekere tijden zorgdraagt voor anderen.

Tevens roept de Raad van Kerken ertoe op om deze en de komende woensdagen de klokken te luiden van 19:00 -19:15u, om in deze tijd van onzekerheid een boodschap van bemoediging, hoop en troost te verspreiden.

Als Protestantse Gemeente Oostvoorne willen we aansluiten bij beide initiatieven. Middels deze nieuwsbrief vragen we u om mee te bidden, hoe en waar dat voor u ook maar mogelijk is. Daarnaast is er het volgende besloten:

• De Dorpskerk is op woensdag 18 maart geopend van 12:00 - 16:00u, voor stil gebed en het aansteken van een kaarsje. Hierbij worden alle richtlijnen van het RIVM aangaande het vermijden van fysiek contact in acht genomen.
  • Van 19:00u - 19:15u zullen de klokken luiden.
  • Vanaf 19:15u is er een eenvoudige gebedsdienst, vormgegeven door ds. Marijke van Selm en pianist Jaco Schipper. Deze viering (zonder verdere deelnemers) zal via internet te beluisteren zijn. KLIK HIER om direct naar kerkomroep PGO te gaan

Wij nodigen u van harte uit om bij deze dag van gebed betrokken te zijn, en ook anderen daartoe uit te nodigen.

Namens de Protestantse Gemeente Oostvoorne,
Jan de Rijke, voorzitter
Ds. Marijke van Selm

Facebook - KerkOostvoorne