PGO Nieuwsbrief 2019 - 13 september
Startweekend / startzondag
Het weekend van 14 en 15 september is het startweekend van de kerk.

- Zaterdag 14 zijn de spelletjes voor de CJO- en tienerclub en hebben we de gemeentemaaltijd in de kerktuin.
- Zondag 15 september is de startdienst voor jong en oud. Het belooft een interactieve/multimediale kerkdienst te worden.

Het thema is: een goed verhaal

Maar wat is een goed verhaal? Daar kunnen we over van mening verschillen.
Daarom wordt het in deze dienst mogelijk om met een smartphone of tablet een keuze te gaan maken tussen verschillende verhalen.
Jij bepaalt welk verhaal je wilt horen en daarbij geldt: De meeste stemmen gelden.

De dienst begint om 09.30 uur, met ds. Marijke van Selm als voorganger en het koor Voices uit Hoogvliet voor de muzikale ondersteuning.
Jolanda Zwoferink bespeelt het orgel.

We hopen u/jullie allemaal te mogen ontmoeten tijdens het startweekend.

En: ...vergeet je smartphone of tablet niet mee te nemen

De bloemen uit de kerk gaan als groet van de gemeente naar:
Jan en Ank vd Gaag, Regentessenlaan 13

COLLECTE JEUGDWERK - JOP (JONG PROTESTANT)
De uitgangscollecte van vandaag is bestemd voor het jeugdwerk van de Protestantse Kerk. Met de collecteopbrengsten worden er onder meer werkvormen ontwikkeld voor jeugdwerk, handreikingen voor pastorale zorg en ondersteuning van pioniersplekken die zoeken naar nieuwe vormen van kerk zijn.

Orgelconcerten
Maandagavond 16 september a.s. om 20.15 uur in de Catharijnekerk te Brielle zal
Rien Donkersloot het Kam-orgel bespelen.
Op het gevarieerde programma staan werken van Schuurman, Buxtehude, Hindemith, Ritter, Rachmaninov en Widor.
We hopen weer op een ruime opkomst.
Hans Hoedemaker.

**************************************************************************