PGO Nieuwsbrief 2019 - 13 juli
Dienst zondag 14 juli  - Aanvang 9:30 uur
Voorganger is ds. A.J. Baan - Slot en Jolanda Zwoferink is de organist.

De bloemen gaan als groet van de gemeente naar de heer Jan Roskam, Heindijk 17, 3233 LE Oostvoorne

1e collecte bestemd voor diaconaal quotum
Alle diaconieën tezamen ontvangen jaarlijks een rekening van de landelijke kerk als aandeel (quotum) in de kosten van de landelijke diaconale organisatie.
Vanmorgen collecteert de diaconie hiervoor.
Van harte aanbevolen!

Heeft u de Blog van ds. Marijke van Selm al gelezen?
Onze predikant schrijft regelmatig een Blog. Een Blog is een stukje tekst wat online staat (internet) en wat regelmatig verschijnt.
De eerste Blog die Marijke vanuit Oostvoorne geschreven heeft en over de intredendienst gaat is op onze website te vinden. De webredactie zal op een later tijdstip hier een vaste plaats voor op onze website creëren.
U kunt de Blog hier vinden.

Zondag 21  juli  - Aanvang 9:30 uur
Voorganger ds. Marijke van Selm, organist: Jolanda Zwoferink

Orgelconcerten:

Maandag 15 juli
Catharijnetoren 19.00 uur beiaardconcert door David van der Vlies, aansluitend
Catharijnekerk 20.15 uur orgelconcert door Gijs Boelen.

Zaterdag 20 juli
Catharijnekerk concert door Leo Hans Koornneef, orgel / Jos van der Enden en Yvonne Bosman, beiden blokfluit.
Zeker weer de moeite waard!