PGO Nieuwsbrief 2019 - 29 juni

Voorgangers: ds. Piet Schelling en ds. Marijke van Selm
Organisten: Jolanda Zwoferink en Ron van Halen
Medewerking van de cantorij o.l.v. Elly Bakker
Er is kindercrèche en kinderkerk

De bloemen uit de kerk gaan zondag als groet van de gemeente naar
Fam. Solleveld, Brielseweg 53, 3233 AB  Oostvoorne

Zondag 7 juli  -   09:30 uur
Voorganger is : ds. Marijke van Selm
Organist: Jolanda Zwoferink

Zondag 14 juli  -   09:30 uur
Voorganger: ds. A.J. Baan – Slot (Spijkenisse)
Organist: Jolanda Zwoferink

Orgelconcerten
Het Orgelfeest van het afgelopen weekend is weer voorbij.
Op zaterdagmiddag traden op Paul Kievit (orgel) uit Middelharnis, samen met Elly Bakker (blokfluit). Zij brachten een puik programma ten gehore.
Zondagmiddag speelde onze hoofdorganiste Jolanda Zwoferink een gevariëerd programma met als toegift ‘Een vaste burcht’ van Jan Zwart.
Met een toehoordersaantal van resp. 40 en ruim 20 personen was het Orgelfeest een flink succes.
Daarnaast:
De Concertcommissie Brielle organiseert al vele jaren concerten in de Catharijnekerk en de Bedevaartskerk (en vroeger ook in de kerk van de H. Martelaren van Gorcum).
Wij hebben ons daarbij aangesloten, zodat nu ook orgelconcerten in onze dorpskerk worden georganiseerd.
Wij zullen u van de komende concerten op de hoogte houden.
Het eerstkomende concert in onze dorpskerk zal worden gegeven door onze voormalige – en dus bekende – organist Aart van der Gronden, en wel op zaterdag 6 juli a.s. om 16.00 uur.
We hopen dat het lekker druk wordt.
Hans Hoedemaker.