PGO Nieuwsbrief 2019 - 17 mei
Dienst zondag 19 mei – aanvang 9:30 uur
Voorganger is ds. Piet Schelling en Ron van Halen is de organist.

De bloemen uit de kerk gaan vandaag als groet van de gemeente naar
dhr. L. Dubbelman, Slotlaan 9

Dienst zondag 26 mei: bijzondere dienst - aanvang 9:30 uur
Zanger/liedjesschrijver/entertainer Rob Favier komt weer naar Oostvoorne om weer eens een kerkdienst op een andere manier in te vullen.
De dienst zal bestaan uit cabaret en muziek van pop tot luisterliedjes en heeft als thema: You’ll never walk alone.
Iedereen is van harte uitgenodigd om te komen luisteren en genieten van Rob Favier
Leo Bouma is de organist.

Kennismaken met ds. Marijke van Selm
Woensdag a.s. krijgt u als gemeente de gelegenheid kennis te maken met onze nieuwe predikant: ds. Marijke van Selm.
De kerkenraad heeft al eerder uitgebreid met Marijke kennis gemaakt en we kwamen daarbij tot de wellicht wat snelle maar wel oprechte conclusie dat de beroepingscommissie haar werk uitstekend heeft verricht! Het enthousiasme waarmee de BC ons haar advies heeft toegelicht is niet voor niets geweest!.

Dit positieve gevoel willen we graag met u delen.

De kerkenraad nodigt u daarom uit om a.s. woensdagavond 22 mei kennis te komen maken met ds. Marijke van Selm.
Vanaf 19:30 uur bent u welkom in de Dorpskerk, de koffie en thee staan dan en rond 20:00 uur zal ds. van Selm zich aan u voorstellen. Een informele avond waarbij het niet laat hoeft te worden (mag wel).

Als u wel wil komen maar niet of moeilijk ter been bent of in het donker liever niet meer onderweg gaat kunt u contact opnemen met Joke Kruik, tel. 484530.
De diaconie zorgt dan voor vervoer.
U mag ook mailen naar: diaconie@kerkoostvoorne.nl

Open huis
Belangstellenden die graag even in de pastorie willen kijken om het vele werk wat door het CvK daar is verricht te bewonderen:
U krijgt de gelegenheid op zaterdag 25 mei van 10:00 - 12:00 uur
Met vriendelijke groet,
Het CvK

De bevestigingsdienst van ds. R. (Marijke) van Selm
Zondag 30 juni om 15:00 uur, er is creche en kinderkerk.
LET OP: de ochtenddienst komt die dag te vervallen!!

De geplande fiestpuzzeltocht gaat niet door!
De fietspuzzeltocht die op 26 mei na de kerkdienst zou plaatsvinden, gaat wegens gebrek aan belangstelling niet door.
We hopen u uiteraard wel te zien tijdens de dienst met Rob Favier en voor een gezellig kopje koffie/thee na afloop.

Namens de Denktank, Charlotte Groeneveld.

datum en tijdstip 09-08-2020 om 09:30 uur

mw. A. Klavers