Extra PGO Nieuwsbrief 20 april 2019 - ds. Marijke van Selm neemt beroep PGO aan!
Belangrijke mededeling aan de leden van de PGO

Afgelopen week werd de kerkenraad tijdens de kerkenraadsvergadering gebeld door ds. Marijke van Selm met de verheugende mededeling dat ze graag ingaat op het door de PGO op haar uitgebrachte beroep.

Geweldig nieuws in een bijzondere week, de Stille week.

Dat nieuws willen we graag vandaag, zaterdag voor Pasen, met u delen.

Morgen is het Pasen …de opstanding van Jezus Christus en vieren we dat de dood door Hem is overwonnen!
In het licht van Pasen mogen we ons ook verheugen op de komst van een nieuwe predikant in Oostvoorne, ds. Marijke van Selm.

Wat voor ons als een feest voelt zal in Westmaas heel andere gevoelens geven daarom wensen wij de PG Nieuwland veel sterkte toe nu bekend is dat hun zeer gewaarde predikant naar Oostvoorne vertrekt.

Binnenkort zal ds. Marijke van Selm nader kennismaken en overleg voeren met de kerkenraad over de te nemen vervolgstappen.
Een datum voor de bevestigingsdienst is dan ook nog niet bekend maar wij houden u uiteraard op de hoogte.

Met een vriendelijke groet namens de kerkenraad
Jan Herlaar, scriba.