PGO Nieuwsbrief 2018 - 28 december
Organist Jolanda Zwoferink
Dorpskerk aanvang: 10:00 uur

Dienst oudejaarsavond - vesper
Voorganger is ds. Anke Dekker uit Brielle, Jolanda Zwoferink speelt op het orgel.

Dienst volgende week zondag 6 januari
Voorganger is ds. Ada Worst – de Groot.
Na de dienst is er de traditionele nieuwjaarsontmoeting waarbij we elkaar veel heil en zegen toe kunnen wensen onder het genot van koffie/thee, of fris / drankje.
Iedereen is van harte welkom!

Afscheid ds. Nita van der Horst – zondag 10 februari
Mensen die graag mee willen helpen bij de voorbereidingen en organisatie van de afscheidsdienst voor Nita kunnen zich aanmelden bij de scriba (Jan Herlaar).
Een kortlopend project die eindigt op zondag 10 februari, wie wil meehelpen?
Bellen of mailen mag ook:
E-mail: afscheidsdienst@kerkoostvoorne.nl
We willen snel van start gaan want er is niet echt veel tijd meer tot 10 februari.
Namens de kerkenraad, Jan Herlaar (scriba)

Cadeau namens de gemeente
Na de afscheidsdienst willen we ds. Nita van der Horst en haar man Jaap namens de gemeente een afscheidscadeau aanbieden.
Wat dat wordt weten we nog niet en hangt natuurlijk ook af van het bedrag wat wij daarvoor kunnen besteden.
Wilt u bijdragen aan een afscheidscadeau dan kunt u uw bijdrage overmaken op onderstaand rekeningnummer. Wilt u op een andere manier bijdragen geef het dan even door aan de scriba of één van de andere kerkenraadsleden.

U kunt uw financiële bijdrage overmaken op:
NL11INGB0000178690 t.n.v. Protestantse Gemeente Oostvoorne
onder vermelding van:  CADEAU NITA

De commissie zal dan in overleg met de kerkenraad een passend cadeau uitzoeken.
Suggesties m.b.t. een cadeau zijn welkom mail: cadeau@kerkoostvoorne.nl
Jan Herlaar (scriba)