PGO Nieuwsbrief 2018 - 8 september
Herman Lammers is de organist
Aanvang van de dienst 9:30 uur

Startweekend 15 & 16 september
Op 15 en 16 september is het startweekend. Het thema dit jaar is " een goed gesprek"

Het weekend begint op zaterdagmiddag voor de kinderen. Zij gaan een fietspuzzeltocht doen waarbij een aantal opdrachten in het teken staan van een goed gesprek en al fietsend wordt er vast ook heel wat afgepraat.
De kinderen eindigen bij de Dorpskerk waar ook de tieners en andere gemeenteleden dan zijn uitgenodigd voor een heerlijke maaltijd in de tuin (bij mooi weer). Voor de kinderen zit het programma er dan op. De tieners gaan nog even verder met een gezellige avond en een dropping.
Ook zullen er weer tieners in de kerk slapen.

Op zondag 16 september is de startdienst voor iedereen.
De voorganger is Barbara Broeren, muzikale medewerking wordt verleend door de band "the Adams Family". Ook tijdens de dienst zal het thema centraal staan. Voor de kinderen is er kinderkerk.
De dienst begint om 9:30 uur.
Wij hopen u allen te ontmoeten voor de start van het nieuwe seizoen.

Jeugdouderling Danny Langbroek

Uitgangscollecte bestemd voor het Jeugdwerk (JOP) Jeugdwerkmateriaal.
Als jeugdwerker in de kerk heb je een aantal dingen nodig voor inspirerend jeugdwerk. Goed materiaal is misschien wel het allerbelangrijkste! Dat is wat JOP, Jong Protestant, levert! JOP ondersteunt jeugdwerkers niet met dure abonnementen of via prijzige methodes. Nee, via de website jop.nl zijn honderden programma’s en ideeën direct en gratis toegankelijk. Zo deelt JOP kennis en ondersteunt daarmee elke week duizenden jeugdwerkers bij hun belangrij ke taak in en buiten de kerk: geloof, hoop en liefde delen met kinderen en jongeren. De collecteopbrengst wordt onder meer besteed om deze programma’s en ideeën te ontwikkelen.

Ds. Ebi Wassenaar in het TV programma "de Verwondering"
In het NCRV-programma De Verwondering ontvangt Annemiek Schrijver gasten uit verschillende religieuze tradities met uiteenlopende maatschappelijke achtergronden.
Zondag 16 sep 2018 is ds. Ebi Wassenaar te gast, de uitzending begint om 08:25 uur (NCRV - NPO 2).
Klik HIER of hierboven op De Verwondering om naar het artikel op de NCRV website te gaan.

Privacy statement PGO website

datum en tijdstip 09-08-2020 om 09:30 uur