PGO Nieuwsbrief 2018 - 28 juli
Voorganger is ds. J. Wilschut uit Rockanje
Organist is Jolanda Zwoferink

Eerste collecte bestemd voor St. Diaconaal centrum Pauluskerk
Het Diaconale Centrum Pauluskerk in Rotterdam komt op voor alle mensen in Rotterdam en omgeving, die het zonder hulp economisch, sociaal en spiritueel niet redden. Het gaat om individuele hulpverlening, bezinning, geloofsversterking en actie voor kwetsbare mensen in de marge van de samenleving. Rotterdam is de stad in Nederland met de snelst groeiende armoede. Bovendien verdiept de armoede zich: meer mensen zijn langer arm. Ook groeit helaas weer het aantal dak- en thuisloze mensen in en om Rotterdam. Daarnaast leven in stad en regio zo’n 10.000 – 15.000 mensen zonder verblijfspapieren en ongeveer 40.000 mensen uit Midden en Oost-Europa. Gebrek aan werk en zware bezuinigingen op maatschappelijke opvang, sociale zekerheid en gezondheidszorg de afgelopen jaren en een onverminderd hard vreemdelingen- en asielbeleid maken de situatie van veel van deze mensen steeds moeilijker. De Pauluskerk wordt door zo’n 1500 mensen per week bezocht. Daar wordt door de vrijwilligers van het diaconale project Pauluskerk geprobeerd, samen met hen, verandering te brengen in hun situatie. Vandaag vragen wij u dit werk te steunen en gul te geven, zodat de Pauluskerk kan blijven helpen waar geen helper is.

DIENSTEN ZOMER 2018 (aanvang 9:30 uur)
Zondag 5 augustus
Ds. Piet Schelling (Monster)

Zondag 12 augustus