PGO Nieuwsbrief 2018 - 26 mei

Zondag 27 mei - Bijzondere dienst!
Zondag organiseren we een bijzondere dienst in samenwerking met World Vison in.
Dit keer komt Leonie v/d Berg de dienst begeleiden.

Een bevlogen boodschap met een muzikale tint. Samen met haar vaste pianist Henk Lip, heeft Leonie al veel kinderen en volwassenen geïnspireerd.
Leonie en Henk gaan zowel de preek als de muzikale invulling verzorgen in deze dienst

World Vision: onze visie: elk kind de kans geven om helemaal tot bloei te komen!
Vanuit een christelijke motivatie wil World Vision dat kinderen in ontwikkelingslanden gezond zijn en onderwijs krijgen. We willen dat kinderen opgroeien in een veilige leefomgeving waar ze liefde ervaren en doorgeven. We luisteren naar kinderen en pakken de oorzaken van armoede en onrecht aan. Samen met de familie en omgeving werken we aan vooruitgang die doorgaat als World Vision weg is.

De diaconiecollecte in de bijzondere dienst van volgende week is bestemd voor World Vision
Elke 3 seconden sterft er in de wereld een kind door gebrek aan water, voedsel, medische zorg of onderdak. World Vision, één van de grootste ontwikkelingsorganisaties ter wereld, doet hier iets aan. Onze visie: elk kind de kans geven om helemaal tot bloei te komen! Vanuit een christelijke motivatie wil World Vision dat kinderen in ontwikkelingslanden gezond zijn en onderwijs krijgen en dat kinderen opgroeien in een veilige leefomgeving waar ze liefde ervaren en doorgeven. We luisteren naar kinderen en pakken de oorzaken van armoede en onrecht aan. Uw bijdrage help ons om samen met de familie en omgeving te werken we aan vooruitgang die doorgaat als World Vision weg is.

Dienst zondag 3 juni – Dienst van Schrift & Tafel (aanvang 9:30 uur)
Voorganger is ds. Piet Schelling en Herman Lammers is de organist.

Pinkstermuziek door Jolanda Zwoferink via Kerkomroep.nl
Afgelopen donderdagavond 17 mei was er in de Dorpskerk een avond over Pinkstermuziek.
Voor de pauze uitleg met muziekfragmenten door Jolanda en na de pauze een orgelconcert door Henco de Berg en Jolanda Zwoferink.
U kunt beide delen beluisteren via kerkomroep.nl.

Als u alleen het orgelconcert wilt beluisteren opent u het bestand dat om ongeveer 20.40 uur begint.
Via de digitale nieuwsbrief en onze site kunt u het programmablad wat bij deze avond werd gehanteerd downloaden

(Assistentie) webbeheerder gezocht
We zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om te helpen onze website te beheren en uiteindelijk over te nemen van de huidige beheerder.
Voorlopig als hulp naast mij (Jan Herlaar) maar op termijn over bijvoorbeeld 6 tot 12 maanden om het helemaal over te nemen. Het zou fijn zijn als er 2 of meer mensen die taak over willen nemen omdat het prettig is als je dit met meerdere mensen doet.
Dat verdeelt het werk en maakt het ook flexibeler in het geval van vakanties e.d.
Interesse? Neem dan s.v.p. contact op met mij, dat kan direct (bijvoorbeeld ‘s zondags na de dienst of per telefoon (484957) of via de mail: webredactie@kerkoostvoorne.nl

datum en tijdstip 09-08-2020 om 09:30 uur

mw. A. Klavers