PGO Nieuwsbrief 2017 - 21 juli
Dienst zondag 23 juli
Voorganger is mw. Anneke Klavers uit Spijkenisse, zij is kerkelijkwerker in Zuidland.
Jolanda Zwoferink is de organist.

De bloemen uit de kerk gaan zondag als groet namens de gemeente naar Mw. K. van Reek - Hemai, Zwartelaan 20

1e collecte bestemd voor diaconaal quotum
Alle diaconieën tezamen ontvangen jaarlijks een rekening van de landelijke kerk als aandeel (quotum) in de kosten van de landelijke diaconale organisatie.
Zondagmorgen collecteert de diaconie hiervoor.
Van harte aanbevolen!

Dienst zondag 30 juli
Voorganger is ds. Ada Endeveld (Bredevoort).
Jolanda Zwoferink is de organist.
De dienst begint om 9:30 uur

Orgel concert
Zaterdag 12 augustus geven Sander v.d. Houten en Elly Bakker weer een concert in de Dorpskerk. Aanvang: 20:00 uur
Toegang is gratis, bij de uitgang een collecte om de kosten te dekken.

Storing e-mail PGO nieuwsbrief verholpen
Afgelopen weken was er voor een aantal abonnees van de PGO nieuwsbrief geen nieuwsbrief.
De reden zat bij één of meerdere providers die ons middels anti-spam uitgefilterd hadden en u dus geen nieuwsbrief van ons kreeg.
Volgens Protestantekerk.net is het probleem inmiddels verholpen, ik hoop dat dat bericht ook klopt.

Mocht u in de toekomst één of meerdere keren geen PGO nieuwsbrief ontvangen en hebt u uw abonnement niet opgezegd wilt u mij dan per mail daarvan op de hoogte stellen. Pas dan kan ik ook op zoek gaan waar het probleem in zit en uiteraard trachten het probleem zsm op te lossen.

Met vriendelijke groet,

Jan Herlaar