PGO Nieuwsbrief 2017 - 6 juli
Dienst zondag 9 juli – aanvang 9:30 uur
Voorganger is ds. Piet Schelling, Organist is Ron van Halen

De bloemen uit de kerk gaan zondag als groet namens de gemeente naar Mw. W. van Wijnen-de Ruiter, Hoefweg 5 3233 LG Oostvoorne

De Diaconale collecte is bestemd voor Stichting Opkikker.
Van 8 juli tot en met 15 juli vindt weer het R.O.T. – zomerkamp plaats in Brabant. R.O.T. is, zoals bekend, de afkorting van Rockanje, Oostvoorne en Tinte. Het R.O.T.- kamp is bestemd voor groep 4 en hoger van de basisschool en heeft een christelijke achtergrond.
In het kamp wordt ook  een zondagse dienst gehouden met een collecte voor een goed doel.
Het is de bedoeling op die dag – vandaag - evenzo in Rockanje en Tinte voor hetzelfde doel te collecteren.
Dit jaar is het thema van het kamp ‘vakantie’.  De leiding van het R.O.T.-kamp heeft als goede doel dan ook gekozen: Financiële steun aan de Stichting Opkikker in Almere. Deze stichting doet er alles aan om gezinnen met een langdurig ziek kind de ontspanning en de mentale energie te bieden die zij zo hard nodig hebben. Voor financiering van ‘opkikkerdagen’ is de stichting geheel afhankelijk van giften. Zij kunnen uw hulp dan ook heel goed gebruiken !

Kerkdienst zondag 16 juli
Voorganger is H. Doornbos,
Jolanda Zwoferink is de organist.
De dienst begint om 9:30 uur