PGO Nieuwsbrief 2017 - 16 juni
Dienst zondag 18 juni – aanvang 9:30 uur
Voorganger is Barbara Broeren, Organist is Ron van Halen, Pianist is Aart v.d. Gronden

De bloemen uit de kerk gaan zondag als groet namens de gemeente naar Wil Voogt,Duinzoom 5 Oostvoorne

Kerkdienst zondag 18 juni  - Overstapdienst
De tijd gaat snel! Tijdens deze dienst nemen we afscheid van de oudste kinderen van de kinderkerk en worden zij hartelijk verwelkomd door de tieners.
Ook als je niet in die leeftijdsgroep valt ben je van harte welkom om deze feestelijke dienst mee te vieren.
Het thema is: Stop... en beweeg!
En de tieners hebben mooie dingen gemaakt om aan ons te laten zien.

Om mee te leven
Ds. Nita van der Horst wordt aanstaande dinsdag  opgenomen in het Erasmus MC en woensdag geopereerd aan een halsslagader.
Uw voorbede wordt gevraagd.

Kerkdienst zondag 25 juni  - Feestelijk officiële ingebruikname van het gerestaureerde orgel.
Voorganger is ds. Anke Dekker uit Brielle, Jolanda Zwoferink is de organist.
Er is medewerking van de cantorij o.l.v. Elly Bakker.
De dienst begint om 9:30 uur
Een feestelijke dienst waarin het recent gerestaureerde Bätz-Friedrichs-orgel officieel in gebruik wordt genomen.
’s Middags is er om 15.00 uur een concert waarbij diverse musici hun spel laten horen. Op zaterdag 24 juni is er een masterclass.
Voor uitgebreide informatie over het orgel en de festiviteiten zie het speciale stukje op onze website: www.kerkoostvoorne.nl

The Gate – Zuidland
We willen jullie aandacht vragen voor een speciale jongerendienst die op zondag 11 juni om 17:00 uur in de Welkomkerk in Zuidland gaat plaatsvinden:
Een dienst (die wij in Zuidland “The Gate” noemen) met daarin volop aandacht voor de Muskathlon.
Klik HIER voor info over de Muskathlon.
‘Onze’ Arend Voogt (regelmatig spreker in ‘The Gate)’ gaat die Muskathlon samen met vele anderen lopen in komende maanden.
Een van de andere deelnemers is de spreker van 11 juni: Gilbert Thera.
En niemand minder dan Sharon Kips (winnares X-Factor) komt The Gate muzikaal opluisteren. Kortom een speciale dienst waar we graag aandacht voor vragen.

Klik HIER om naar de website van Zuidland te gaan voor meer informatie over Sharon Kips.

Kerkdienst, met en voor mensen met een verstandelijke beperking
Op zondag 18 Juni is er weer (namens alle kerken op Voorne Putten, Rozenburg, Rhoon en Poortugaal) een kerkdienst, met en voor mensen met een verstandelijke beperking.
In deze afsluitende dienst, van dit seizoen, zal ds. Tineke Flim uit Hellevoetsluis voorgaan.

De dienst begint om 15.30 uur, en wordt gehouden in De Kern in Spijkenisse.
“Onder^Dak” is het jaarthema!

In dit seizoen zullen er, uit de Bijbel, verhalen verteld worden waarbij "Onder^Dak" centraal staat.
De Herberg is voor deze middag het onderwerp van de vertelling.
Medewerking wordt verleend door Double Sound uit Dordrecht, en door organist Peter de Rijke, uit Spijkenisse.
Onze diensten worden georganiseerd voor mensen met een verstandelijke beperking, maar uiteraard is iedereen van harte welkom!
We vinden het fijn om ook u in onze diensten te ontmoeten.
We nodigen u dan ook van harte uit om deze dienst met ons mee te vieren.
Van harte welkom allemaal!

Klik HIER voor de flyer