PGO Nieuwsbrief 2016 - 8 oktober
Dienst zondag 9 oktober
Kerkdienst waarin afscheid wordt genomen van Liesbeth van Wijnen als ouderling en waarin Jan Herlaar bevestigt wordt als ouderling-scriba.

De bloemen uit de kerk gaan als groet van de gemeente naar Marianne Oorschot-Klootwijk, Gildenlaan 12

Dienst zondag 16 oktober
Voorganger is ds. Klaas Waterlander (Hekelingen)
De dienst begint om 10:00 uur

“Verbeelden en Ontmoeten”
Op zaterdag 15 oktober 2016, tussen 9.30 uur en 12.30 uur is de Dorpskerk in Oostvoorne een plaats van ontmoeting waarbij de lokale bloemschikgroep van deze kerk de symbolische schikkingen tentoonstelt voor de laatste zondag van het kerkelijk jaar, de 4 adventszondagen en Kerst.

Deze ochtend staat in het teken van “Verbeelden en Ontmoeten”.

Vijf jaar geleden ontstond bij de bloemschikgroep in Oostvoorne de wens om deze dag te organiseren en de inspiratie gaande te houden, de schikkingen te tonen en leden van vele gemeenten in de regio de mogelijkheid te bieden elkaar te ontmoeten en te bezielen.

De nieuwe brochure, uitgegeven door de Protestantse Kerk in Nederland (PKN) met de schikkingen voor deze periode, zal op deze dag beschikbaar zijn.

Om het geheel een wat breder karakter te geven, is beeldend kunstenaar Else Mulder met haar creaties aanwezig. Ook zijn we blij dat Kobi van der Kooi een deel van haar oeuvre wil laten zien. Beide kunstenaars wonen in Oostvoorne.

Uiteraard is de toegang vrij, maar als u een bijdrage aan de uitgang wilt geven als tegemoetkoming in de onkosten zijn wij daar blij mee. U bent van harte welkom op 15 oktober 2016!

Meer informatie op onze website: www.kerkoostvoorne.nl

Het is de laatste keer dat “Verbeelden en Ontmoeten” georganiseerd wordt.
De paasbrochure 2017 zal besteld kunnen worden via de website van de PKN.
Protestantse Gemeente Oostvoorne, Kerkplein 1, 3233 AR Oostvoorne.
Voor vragen: A. Nuijten, 0181-773144

De Herberg volgende week zondag weer open!
Zondagmiddag 16 oktober vanaf 15.00 uur is de Herberg weer geopend. Ate van der Kooi is onze gast en laat verschillende natuurfoto’s zien.
Annie van Maanen en Liesbeth van Wijnen