EXTRA PGO Nieuwsbrief 2016 - 16 september STARTWEEKEND

STARTWEEKEND - STARTDIENST

Aanstaand weekend hebben we een mooi programma samengesteld voor het startweekend.
Hierbij voor de duidelijkheid nog het programma van de verschillende activiteiten.

Zaterdag
We starten 's middags met de CJO-jeugd om 16.00 uur met spelactiviteiten bij de kerk en de hofwei.

Om 18.00 uur hebben we een gezamenlijke maaltijd met de kinderen, tieners en de gemeenteleden die zich hiervoor hebben opgegeven.

's avonds - rond 20.00 uur- willen we nog een leuke quiz organiseren voor alle aanwezigen.
Voor de quiz is het handig om, als u er een heeft, een smartphone mee te nemen.
Heeft u er geen smartphone, geen probleem, want dan maken we ook groepjes om aan de quiz mee te kunnen doen.

De tieners gaan 's avonds verder met hun activiteiten en blijven slapen in de kerk.

Zondag
's Ochtend is iedereen weer welkom bij de startdienst die m 9:30 uur begint (zie hieronder)

Graag tot zaterdag en zondag!

STARTDIENST - Deel je leven: Geef het door!

In de startdienst denken we na over het jaarthema “Deel je leven” aan de hand van het thema 'Geef het door!'.

De dienst is voorbereid met een aantal gemeenteleden, en aan de dienst werken ook verschillende mensen mee: jonger en ouder.
De band Exodus ondersteunt ons bij het zingen en Barbara Broeren zal voorgaan.

Voorafgaand aan de dienst is er gelegenheid om met elkaar koffie te drinken en alvast terug te kijken op de belevenissen van de startzaterdag.

We hopen je te zien om 9.30 in de dorpskerk in Oostvoorne.
Tot dan!