PGO Nieuwsbrief 2016 - 2 september
Zondag 4 september – Dienst van Schrift & Tafel
Voorganger is ds. Nita v.d. Horst
Organist is Marco ‘t Hart

De bloemen uit de kerk gaan zondag als groet van de gemeente naar familie Meenderink
Nachtegalenlaan 14

Collecte tijdens avondmaal: Citypastoraat Dom Utrecht (avondmaalsproject)
Iedereen die aanwezig was op de laatstgehouden gemeenteavond heeft geluisterd naar het indrukwekkende verhaal van onze oud-predikante Netty de Jong-Dorland – die nu verbonden is aan de Domkerk in Utrecht - over het project Night of Light in de Dom. Elke 3e zaterdag van de maand gaan de deuren van de Utrechtse Dom open (van 20.15 tot plm. 23.30uur) om iedereen (van alle gezindten) een moment van rust te gunnen, en een ontmoetingsplaats te zijn voor de bezoekers met zichzelf, met andere mensen en met God, Jezus Christus. Rondom de Dom worden door 15 à 20 vrijwilligers aan voorbijgangers kaarsjes aangeboden om die binnen aan te steken. En het wonder is dan dat elke keer zo’n 800 à 1000 mensen daadwerkelijk die kleine moeite nemen.
Het is een Missionair project dat alleen maar geld kost. En ze zijn daar in Utrecht blij met ons Avondmaalsproject dat voor Night of Light bestemd is.
Deze collecte staat dan ook in het kader van ons avondmaalsproject: u weet dus waarvoor u geeft!

Uitgangscollecte bestemd voor Missionair Werk en Kerkgroei: Help de nieuwe kerk in Zeist
Een zichtbare kerk is een kerk dichtbij. Dat is het motto van pioniersplek Buurtvrij in Zeist. De kerk heeft een plaats in te nemen in de samenleving. Buurtvrij heeft als missie lokale kerken te helpen er te zijn voor gezinnen in hun eigen wijk, waar nodig en waar mogelijk. Samenwerken met andere kerken en maatschappelijke organisaties is daarbij een uitdrukkelijke wens. Voor Buurtvrij is een missionaire kerk een kerk waar diaconaat en evangelisatie hand in hand gaan. Met deze collecte helpt u deze en andere pioniersplekken op een vernieuwende manier zichtbaar te zijn in de buurt.
Ook een prachtig doel!

Dienst volgende week
11 september  -   ds. J. Visser (Rotterdam)                                  9:30 uur
18 september  -   Barbara Broeren (Startdienst)                          9:30 uur

CJO-club
De zomervakantie is weer voorbij, de scholen zijn weer begonnen en ook de CJO-club gaat weer van start. Voor de kinderen van groep 4 t/m 7 zal er weer één keer in de vijf weken een leuke activiteit georganiseerd worden.

De eerste activiteit is de startmiddag op 17 september.

Lijkt het je leuk, of wil je meer informatie?
Op onze website (www.kerkoostvoorne.nl) staat meer informatie en het aanmeldformulier:

Klik HIER om direct naar de informatie op onze site te gaan

Of download de informatie op PDF formaat

Vorig jaar kwamen meer dan 80 kinderen naar de club.
Lijkt het je ook leuk en wil je je nu al opgeven? Meld je dan aan!
Je kunt het formulier inleveren in de inleverdoos die staat in de CNS maar je mag ook in de brievenbus doen bij Ingrid Langbroek (Gildenlaan 4)

Ook zoeken wij nog mensen die willen helpen bij de CJO-club.
Lijkt het u leuk om een of meerdere keren te helpen bij een clubmiddag/-avond?
Of heeft u een leuk idee, een leuke hobby of een talent waarmee u een groep kinderen een paar uurtjes kan vermaken? Wij horen het graag!

Hartelijke groet, namens het bestuur Jeugdoverleg,
Ingrid Langbroek - cjobestuur@gmail.com

datum en tijdstip 09-08-2020 om 09:30 uur