PGO Nieuwsbrief 2016 - 22 juli

Dienst zondag 24 juli
Voorganger:      ds. A. Endeveld (Bredevoort)
Organist:           Ron van Halen

De bloemen uit de kerk gaan als groet van de gemeente naar Bert en Marianne Hamer, Rialaan 25

1e collecte bestemd voor diaconaal quotum
Alle diaconieën tezamen ontvangen jaarlijks een rekening van de landelijke kerk als aandeel (quotum) in de kosten van de landelijke diaconale organisatie.
Zondagmorgen collecteert de diaconie hiervoor.
Van harte aanbevolen!

Uitgangscollecte: Ethiopië, laten we dit land op de been houden
In de maanden juli en augustus is de uitgangscollecte bestemd voor Ethiopië.. El Niño is een natuurverschijnsel ( sterke opwarming van normaal koel zeewater) dat van invloed is op grote delen van de wereld.  In Ethiopië heeft dit grote droogte tot gevolg, de ergste in 30 jaar. Hierdoor dreigt er voedsel- en watergebrek voor 12 miljoen mensen. Cordaid biedt al ruim 10 jaar hulp aan slachtoffers van steeds terugkerende droogte. Maar nu met El Niño is de ellende groter geworden.
De diaconie beveelt deze collecte van harte bij u aan.

Diensten de komende weken
31 juli          - ds. N. v.d. Horst