PGO Nieuwsbrief 2016 - 8 juli

Organist is Ron van Halen

Overlijdensbericht
Op zaterdag 2 juli 2016 is overleden: Leendert Arkenbout
in de leeftijd van 94 jaar. De begrafenis vindt plaats op vrijdag 8 juli in de aula van de Begraafplaats van Oostvoorne. Zie voor meer informatie de extra nieuwsbrief.
Correspondentieadres:
L. Arkenbout
Kaatsbaan 16
3231 XL Brielle

Ethiopië, laten we dit land op de been houden
In de maanden juli en augustus is de uitgangscollecte bestemd voor Ethiopië.. El Niño is een natuurverschijnsel ( sterke opwarming van normaal koel zeewater) dat van invloed is op grote delen van de wereld. In Ethiopië heeft dit grote droogte tot gevolg, de ergste in 30 jaar. Hierdoor dreigt er voedsel- en watergebrek voor 12 miljoen mensen. Cordaid biedt al ruim 10 jaar hulp aan slachtoffers van steeds terugkerende droogte. Maar nu met El Niño is de ellende groter geworden.
De diaconie beveelt deze collecte van harte bij u aan.

Diensten de komende weken

17 juli    -   mw. B. Broeren (dienst van Jong en Oud)
24 juli    -   ds. A. Endeveld (Breedevoort)
31 juli - ds. N. v.d. Horst

Aanvang bovenstaande diensten: 9:30 uur.

Mogelijk geen nieuwsbrief
In verband met vakantie van de webredactie ontvang u mogelijk 1 of 2 weken geen nieuwsbrief