Extra PGO Nieuwsbrief 2016 - 20 januari

Beste abonnees,

Onderstaand bericht kwam zojuist via Jan Varekamp namens de kerkenraad bij ons binnen.
Het betreft het mooie nieuws m.b.t. het contract met Barbara Broeren, nieuws wat we u niet willen onthouden:

De afgelopen 22 maanden is Barbara Broeren, via JOP, verbonden geweest met onze gemeente.
In die periode is ze met een gerichte opdracht aan de slag geweest.
De opdracht eindigt eind maart en ook haar contract met JOP.

Daarnaast hebben we binnen de PGO behoefte aan en ruimte voor meer professionele ondersteuning.

Ik ben dan ook verheugd dat we deze twee zaken hebben kunnen combineren en dat Barbara vanaf 1 april voor nog eens een jaar verbonden blijft aan de PGO.
Zij krijgt dan een bredere en uitgebreidere opdracht binnen de PGO, als kerkelijk werker.
Dit wordt op een later moment, uitgebreider, bekend gemaakt.

Namens de kerkenraad,

Jan Varekamp (jeugdouderling)