Extra PGO Nieuwsbrief 2016 - 15 januari (aanvulling)

Beste abonnees,

In de vorige nieuwsbrief is helaas een stukje m.b.t. de brief t.a.v. de actie Kerkbalans niet opgenomen.
Vandaar deze extra nieuwsbrief!

Excuses voor dit misverstand.

Assistentie voor het rondbrengen brieven Kerkbalans 2016
Afgelopen week zijn er een aantal mensen druk bezig geweest om de brieven voor de Kerkbalans 2016 in de enveloppen te doen en de brieven op straat/wijk te bundelen.
Evenals vorig jaar willen we weer een beroep doen op uw medewerking om na de dienst één of meerdere stapels brieven mee te nemen en rond te brengen.
Ze zijn gebundeld naar straat / wijk. Misschien kunt u er een aantal in uw omgeving rondbrengen of juist in een heel ander deel van Oostvoorne aan u de keuze.

U helpt ons er in elk geval geweldig mee en zo maken vele handen het werk een stuk lichter!

Vast bedankt namens het CvK / Hans van Driel.