PGO Nieuwsbrief 2016 - Extra nieuwsbrief 9 januari
Beste mensen,

In de nieuwsbrief van vanmorgen ontbraken de mailadressen die horen bij de berichten Zincafé 2016: Ethiek in de gezondheidszorg en over de Gemeentemaaltijd van 28 januari
In deze extra nieuwsbrief nogmaals beide nieuwsberichten waarvan ditmaal de mailadressen wel zichtbaar zijn maar helaas is het niet mogelijk om de mailadressen te kopiëren of aan te klikken.

Excuses voor dit ongemak!

Met vriendelijke groet,
Jan Herlaar

________________________________________________________________________________________________________

Zincafé 2016: Ethiek in de gezondheidszorg
Op dinsdag 26 januari en op 2 februari a.s. staan de vijfde en zesde bijeenkomst van het Zincafé gepland.

In de bijeenkomst van 26 januari zou ik met de deelnemers na willen denken over het thema: "Levenseinde - hebben we een keuze?”. Het gaat dan over autonomie en vrijheid.
Op 2 februari zou ik willen nadenken over authenticiteit aan de hand van een artikel 'Euthanasie en dementie: de wilsverklaring’.

De bijeenkomsten zijn erop gericht met elkaar te spreken in een respectvolle ontmoeting waarin alle ruimte is voor eigen inbreng van de deelnemers, voor stem en tegenstem. Zoals we gewend waren in onze vorige bijeenkomsten.

Als je aan de vorige bijeenkomsten niet hebt kunnen deelnemen maar graag wil komen op

26 januari a.s. om 19.30 u in de consistorie van de Dorpskerk en/of 2 februari om 19.30 u in de consistorie van de Dorpskerk

ben je hartelijk welkom; geef je dan op, uiterlijk 25 januari bij:

Ad Nuijten,

tel. (0181) 773144

GEMEENTEMAALTIJD
Op  donderdag 28 januari  willen we als PGO weer een stamppotmaaltijd (peen en uien of zuurkool) organiseren.

We hopen met een groot aantal gemeenteleden, jong en oud, gezellig samen te kunnen eten en wat te drinken.
Noteer de datum vast in uw agenda.
U bent vanaf  17.30 uur van harte  welkom.  We zullen dan om 18.00 uur aan tafel  gaan.
Voor de kinderen die niet van stamppot houden, wordt ook gezorgd.
Vanaf vandaag en de komende zondagsdiensten, kunt u zich opgeven en voor € 5,00  een maaltijdbon kopen (de eerste consumptie is in dit bedrag inbegrepen).
Kinderen tot 15 jaar mogen  gratis mee-eten.  Wel opgeven svp.
Voor vegetari?rs en mensen met een dieet wordt natuurlijk ook gezorgd. Maak dit wel even kenbaar bij de organisatie.

U kunt ook één van de mensen van de organisatie bellen:

Elly van der Hoek (482743)
Trudy van Noordt (482577)
Sjani Verhulp (485079)
Adrie Herlaar (484957)

Aanmelden kan tot uiterlijk zondag 24 januari.

Per e-mail reageren kan ook:

We hopen weer op een grote opkomst!!!

datum en tijdstip 09-08-2020 om 09:30 uur

mw. A. Klavers