PGO Nieuwsbrief 2015 - 16 mei
Dienst zondag 17 mei – Aanvang 9:30 uur
Voorganger is ds. J. van Egmond uit Spijkenisse.
Organist is Marco ‘t Hart

De bloemen uit de dienst gaan als groet van de gemeente naar Leen Sonneveld, Strypsedijk 30 in Tinte

1e collecte bestemd voor aanschaf kaarsen
Morgen is de diaconiecollecte bestemd voor de aanschaf van kaarsen. Zo in de loop van een jaar wordt aan ‘gewone’ kaarsen een aardige hoeveelheid in vlam gezet. Denkt u daarbij maar aan de kaarsen die elke zondag naast de paaskaars het liturgisch centrum sieren. Daarnaast wordt een behoorlijk aantal kaarsen gebruikt voor vesperdiensten en herdenkingsdiensten waarbij iedereen de gelegenheid heeft een kaarsje aan te steken.
Ofschoon van de restanten van de gebruikte kaarsen weer nieuwe kaarsen worden gemaakt kunnen de kosten van de aanschaf van nieuwe kaarsen al met al behoorlijk oplopen. Maar we willen ze niet missen.
Voor dat doel doet de diaconie vanmorgen een beroep op uw vrijgevigheid.

Kerkdienst zondag 24 mei  (Pinksteren)
Voorganger is ds. N. v.d. Horst - Kattenberg, aanvang 9:30 uur
M.m.v. de Cantorij o.l.v. Elly Bakker

Groothuisbezoek
Inmiddels zijn vier van de zes groothuisbezoeken geweest. De komende week zijn de laatste twee avonden van dit seizoen gepland, 19 en 21 mei. Voor de 19e zijn er genoeg aanmeldingen. Voor de 21e kunt u zich nog aanmelden. Meer informatie kunt u vinden in het kerkblad nr. 5 van februari jl.
U kunt zich nog aanmelden via de mail pastoraalteam@kerkoostvoorne.nl of telefonisch of persoonlijk bij Liesbeth van Wijnen 48 28 26.

Gevonden voorwerpen (herhaalde oproep)
Er zijn de afgelopen maanden verschillende achtergebleven voorwerpen in de Dorpskerk gevonden!
Een overzichtje van de voorwerpen met foto’s daarbij hangt in de consistorie.
Het gaat om zaken als: broche, ketting / armband, sjaalbroche, jas (Gaastra maat 152), diverse sjaals / omslagdoeken, gehaakt tasje, kinder broekrok (merk Cake Walke mt 116),  Petje, telefoonhoesje, handschoenen en wanten.
Misschien zit er wel iets bij wat van u is.
Klik HIER om direct naar het artikel op onze site te gaan.
Informatie bij de koster

Kerkblad digitaal
Klik HIER om het nieuwe kerkblad te downloaden