PGO Nieuwsbrief 2015 - 4 april

Dienst zondag 5 april - Pasen
Voorganger is ds. Nita v.d. Horst
Organist is Ron van Halen

De bloemen uit de dienst gaan als groet van de gemeente naar
mevr. Stolk- van Marion, Patrijzenlaan 44 in de Leemgaarde

Pasen - Uitgangscollecte bestemd voor het Jeugdwerk: Geef het licht van Pasen aan kinderen
Het is Pasen. In de kerk vieren we feest. Maar het verhaal van de opstanding van Jezus uit de dood is voor kinderen niet direct begrijpelijk en herkenbaar, zeker niet voor een kind dat verdriet heeft of rouwt om een vader of moeder. Om ouders te helpen bij de geloofsopvoeding geeft JOP, Jeugdorganisatie van de Protestantse Kerk, het tijdschrift ‘Moments’ uit. In dit tijdschrift komt ook het thema ‘rouw, afscheid en verder gaan’ aan bod. JOP ondersteunt ook de kinderwerkers in de kerk om kinderen te ondersteunen bij het verwerken van het verdriet. Voor gemeenten ontwikkelt JOP praktische handvatten voor jeugdpastoraat en helpt hen met het formuleren van hun visie op jeugdwerk. Recentelijk ontwikkelde JOP een praktische training Jeugdpastoraat. Op al deze manieren wil JOP plaatselijke jeugdwerkers ondersteunen en het mooie verhaal van Pasen door laten schijnen.

Dienst zondag 12 april
Voorganger is dhr. H. Binnenmarsch (Alphen a/d/ Rijn), aanvang 9:30 uur.

Digitaal kerkblad: Klik hier om dit te downloaden

Vragen / opmerkingen / ideeën?....klik hier om naar onze site te gaan en stuur ons een mail

Dorpskerk
datum en tijdstip 21-08-2022 om 09:30 uur