Extra uitgave PGO Nieuwsbrief 2014 - 15 november

Nederlandse Evensong

Vandaag (zaterdag 15/11) en morgen zondag 16 november organiseert de Sint-Catharijne cantorij in samenwerking met de Cantorij van Oostvoorne een Nederlandse Evensong.

Zaterdagmiddag in de Sint-Catharijnekerk om 17.00 uur.

Zondagmiddag in de Dorpskerk van Oostvoorne, ook om 17.00 uur.

Met onder andere het Magnificat & Nunc Dimittis van A.H. Brewer en vaste gezangen voor een avondgebed volgens de Anglicaanse traditie.

In het nieuwe liedboek zoals vorig jaar mei in gebruik genomen ‘Zingen en bidden in huis en kerk’ zijn deze avondgebeden opgenomen onder het gedeelte ‘Getijden van de Dag’.

De Sint-Catharijne Cantorij staat onder leiding van Rinus Verhage en de Cantorij van Oostvoorne staat onder leiding van Elly Bakker.

Toegang is gratis (ter bestrijding van de onkosten is er een collecte bij de uitgang).

U bent van harte welkom!!

Kerkdienst meekijken

meevieren of terugkijken