Lezing/workshop “Als kinderen andere wegen gaan”

Door ds. Joost Schelling
Donderdag 30 oktober om 20.00 uur in de consistorie.

Tieners, twintigers, dertigers en veertigers verlaten de kerk. De wekelijkse kerkgang krijgt in hun leven geen vervolg…. Ze leven in een andere tijd dan hun ouders en grootouders. Er is een enorm aanbod van gedachten, opvattingen, leefstijlen en muziekculturen. Datzelfde geldt voor geloof en levensoriëntatie.
Thema’s voor (groot)ouders als loslaten, teleurstelling, vertrouwen en identiteit worden besproken.
Uitgangspunt voor deze avond is het boekje “Als kinderen andere wegen gaan” geschreven door Margriet van der Kooi en Wim ter Horst.
Deelnemers aan deze lezing krijgen vooraf een uittreksel van het boekje gemaakt door ds. Joost Schelling.

Meer informatie kunt u vinden in het winterwerkprogramma elders op deze site.

U kunt zich opgeven via telefonisch bij Liesbeth van Wijnen 48 28 26, één van de leden van de werkgroep vorming en toerusting of leden van het pastoraal team.

Dorpskerk
datum en tijdstip 21-07-2019 om 09:30 uur