Kerkelijkwerker Barbara Broeren

Mijn naam is Barbara Broeren, geboren in 1985 en erg gelukkig getrouwd met Cees.
Samen wonen we op een heerlijke plek in het dorp Puttershoek in de Hoekse Waard.
Daar hebben we ook onze plek gevonden in de Hervormde Gemeente.

Op dit moment ben ik als kerkelijkwerker verbonden aan de Protestantse Gemeente in Oostvoorne.
Ik zie het als Gods leiding dat ik hier mag werken. In dit brede werk mag ik me bezig houden met allerlei zaken in Gods Koninkrijk. Ik geniet van alle ontmoetingen die ik heb met jongeren, ouderen en gezinnen.
Met mensen die bijna geboren zijn in de kerk en met diegenen waarvoor de kerk onbekend terrein is.
Het blijft heel bijzonder om getuige te zijn van alle dingen die God doet.

Als kerkelijkwerker heb ik mijn opleiding HBO theologie afgerond en ben ik nu bezig met mijn universitaire opleiding theologie.
Naast mijn betrokkenheid in Oostvoorne, ben ik op dit moment ook betrokken als jongerenwerker in Zwijndrecht.
Als ik niet werk vind ik het heerlijk om met een goed boek te genieten van de zon.
Maar ook speel ik graag piano in mijn vrije tijd en kook ik graag.
Daarnaast geniet ik erg van kamperen, de natuur en alles wat daarbij hoort.

Mocht u of jij zelf contact met mij op willen nemen, dan kan dat via of per telefoon 06-30746599

Met een hartelijke groet,
Barbara Broeren