Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Oostvoorne
 
 
Isabel Maassen Isabel Maassen

Ze heeft haar kamer opgeruimd voorafgaand aan het interview, vertelt ze. Dus we moeten niet denken dat het er altijd zo uitziet. Nu is het in ieder geval een kleine oase in pasteltinten, deze ruimte waar Isabels leven zich momenteel voornamelijk afspeelt. Een lot dat ze deelt met een miljoen andere middelbare scholieren. Of het wat uitmaakt dat je met zovelen bent, is maar de vraag. Voor Isabel is het in ieder geval best eenzaam.

In normale tijden fietst ze elke dag naar het Helinium in Hellevoetsluis, waar ze in de vierde klas van het VWO zit. Ze neemt school serieus, en het gaat haar goed af. Ze haalt niet vaak onvoldoendes. Wat ze na de middelbare school wil gaan doen weet ze nog niet. Misschien een taal studeren, of journalistiek. Schrijven vindt ze leuk, dat doet ze voor haar plezier, al is het nog lang niet zover dat het ook door anderen gelezen kan worden. Maar dan lezen wij ondertussen wel wat anders. Het is bijzonder om de verzamelde gedichten van Vasalis op haar nachtkastje te zien liggen. Van oma gekregen, die haar een ander gedicht had horen voorlezen, en dacht dat ze misschien wel meer poëzie wilde ontdekken. Sommige tieners hebben echt geluk met hun oma.

Isabel verhuisde een paar jaar geleden met haar ouders naar een prachtig plekje in Vierpolders. Gelukkig woont haar beste vriendin om de hoek, zodat er nog wel geregeld ‘echt’ contact is. En een paar jonge katjes in huis maken het leven ook leuker in deze tijd. Ze zijn rood, en heel speels. Maar we hopen toch vooral dat je toch heel gauw weer van je kamertje af kunt komen en echte lessen in een echt klaslokaal kunt volgen. En dat je voor al je uitgestelde tentamens straks tienen haalt.

Filmpje

Foto's


 
terug
 
 
 
 

Dorpskerk - Dienst van S&T
datum en tijdstip 26-06-2022 om 09:30 uur

ds. R. van Selm

meer details

 
Kerkdienst meekijken

meevieren of terugkijken
 
Overzicht kerkdiensten

Klik HIER voor het overzicht
 
Collectegeld overmaken?

Bijdrage overmaken voor de collecte? meer
 
Marijke's blog

Naar blog
 
Ons Kerkblad digitaal

Ons kerkblad!
 
Kringloopwinkel 'Het Vervolg'

 
Digitale nieuwsbrief

Voor aanmelden of downloaden PGO Nieuwsbrief klik hier.
 
Vraag, opmerking of idee?

Klik HIER meer
 
Bestellen van Collectebonnen

meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.